Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Διονύσης Σαββόπουλος: Χρήστος Χωμενίδης και Πέτρος Τατσόπουλος στηρίζουν τον τραγουδοποιό

Διονύσης Σαββόπουλος: Χρήστος Χωμενίδης και Πέτρος Τατσόπουλος στηρίζουν τον τραγουδοποιό
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στο πλευρό του Διονύση Σαββόπουλου ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Χρήστος Χωμενίδης. Οι δύο συγγραφείς υπερασπίζονται τον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη που μπήκε στο στόχαστρο επιθέσεων του Παύλου Πολάκη και της Έλενας Ακρίτα, επειδή τάχθηκε δημόσια υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν στον Διονύση Σαββόπουλο ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή τη δήλωσή του για τις εκλογές, ότι ελπίζει να δει αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία, θέση υπέρ του κορυφαίου τραγουδοποιού πήραν οι συγγραφείς, Χρήστος Χωμενίδης και Πέτρος Τατσόπουλος.

«Από όταν ήμουν είκοσι χρονών, διάφοροι ο,τινάνοι βρίζουν τον Διονύση Σαββόπουλο. Πόσο βαρετό. Πόσο βαρετοί…», σχολίασε ο Χρήστος Χωμενίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Το post του Χρήστου Χωμενίδη:

 

Τη στήριξή του στον Διονύση Σαββόπουλο εξέφρασε και ο Πέτρος Τατσόπουλος, με ποστάρισμα στο οποίο απευθύνεται και στην Έλενα Ακρίτα:

«Το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη “Συννεφούλα” θα την τραγουδούν ακόμη», έγραψε.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Μια από τις πιο αποκρουστικές παρενέργειες στη συμπεριφορά όσω εμπλέκονται στην ενεργό πολιτική(δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) είναι η εθελούσια συναισθηματική αναλγησία. Αδερφικοί φίλοι φθάνουν στο σημείο να “μην μιλιούνται” επειδή σε κάποιες εκλογές, κάπου, κάποτε, βρίσκονται κομματικά αντιμέτωποι. Θυμάμαι με πόση οργή αντέδρασα το 2017, λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, όταν η τότε υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, από όλα τα επιτεύγματα του λατρεμένου δημιουργού, θεώρησε σκόπιμο να μην μνημονεύσει τη στάση του… στο δημοψήφισμα του 2015. Σήμερα, ένα προσφιλές μου πρόσωπο, η Έλενα Ακρίτα, είπε πικρά λόγια για ένα άλλο προσφιλές μου πρόσωπο, τον Διονύση Σαββόπουλο, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με τη δημόσια δήλωσή του για την ψήφο του. Έλενά μου, το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη “Συννεφούλα” θα την τραγουδούν ακόμη. Με την αγάπη μου”».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις