Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Διονύσης Τριανταφύλλου: Παρέμβαση Βουρλιώτη για τον ψευτογιατρό – Ερευνά την ύπαρξη μαύρου χρήματος

Διονύσης Τριανταφύλλου: Παρέμβαση  Βουρλιώτη για τον ψευτογιατρό – Ερευνά την ύπαρξη μαύρου χρήματος

Έρευνα για την ύπαρξη μαύρου χρήματος στην υπόθεση του 66χρονου «ψευτογιατρού» Διονύση Τριανταφύλλου από τα Καλύβια έχει διατάξει ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Η παρέμβαση του κ. Βουρλιώτη ήρθε μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου για την υπόθεση και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Σε περίπτωση διαπίστωσης παράνομων ενεργειών η Αρχή θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και θα εκδώσει δέσμευση περιουσίας των εμπλεκόμενων προσώπων.

Το μεσημέρι του Σαββάτου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ψευτογιατρού, ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απάτη κατ’ εξακολούθηση και ανθρωποκτονία με δόλο. Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος εμπλέκεται στο θάνατο τουλάχιστον 5 ασθενών του.

Πρόκειται για τον Διονύσιο Τριανταφύλλου του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεννημένο στις 24-09-1957, στην Αθήνα.

Σύμφωνα να με την αστυνομία σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,

ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

–απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

–βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,

νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις