Ελλάδα

Διόνυσος: Εγκλωβισμένοι οδηγοί κοντά στον Άγιο Πέτρο από φερτά υλικά

Εγκλωβισμένοι παραμένουν οδηγοί στη Λεωφόρο Διονύσου – Νέας Μάκρης, κοντά στον Άγιο Πέτρο, από φερτά υλικά από το βουνό που έπεσαν στο οδόστρωμα εξαιτίας της κακοκαιρίας που σαρώνει από το πρωί της Παρασκευής (06.12.2024) την Αττική.

Ήδη, έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική προκειμένου να προσεγγίσουν το σημείο μηχανήματα έργων, προκειμένου να απομακρύνουν τα χώματα και τις πέτρες από το οδόστρωμα.

Η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο λεκανοπέδιο Αττικής, προκαλεί σωρεία προβλημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ σήμερα: Πώς θα κινηθούν Μετρό και λεωφορεία – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα
Στις 09:30 η ώρα η προσυγκέντρωση Ομοσπονδιών και Συνδικάτων - Στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία θα συμμετέχουν εργαζόμενοι στο Δημόσιο, εκπαιδευτικοί, γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
Πορεία