Ελλάδα

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Ακόμα τρία άτομα στο στόχαστρο της αστυνομίας – Απαντήσεις θα «δώσουν» τα κινητά τηλέφωνα

Και τα τρία πρόσωπα, φέρεται να γνώριζαν τον έναν από τους δύο συλληφθέντες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πέντε άτομα συνολικά, εκτιμούν οι αρχές ότι εμπλέκονται στο διπλό φονικό της Φοινικούντας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα επιπλέον τρία άτομα βρίσκεται και μια γυναίκα, η οποία φέρεται να βοήθησε τον 22χρονο συνεργό να διαφύγει από το κάμπινγκ.

Και τα τρία πρόσωπα, φέρεται να γνώριζαν τον έναν από τους δύο συλληφθέντες, ενώ ερευνάται ποιος χορήγησε και φυσικά το που βρίσκεται το scooter που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα, αλλά και το «ματωμένο» περίστροφο.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, οι αρχές περιμένουν τα νέα στοιχεία από τις άρσεις των κινητών τηλεφώνων μέσω της επεξεργασίας που θα κάνουν με ένα ειδικό λογισμικό, σε μια διαδικασία που κρατάει περίπου ένα 24ωρο.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί το λευκό αυτοκίνητο με οδηγό μια γυναίκα που φέρεται να κινείται στο σημείο της δολοφονίας και πιθανότατα βοήθησε τον 22χρονο να διαφύγει.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι την Παρασκευή κλήθηκε από την ανακρίτρια Καλαμάτας ο ανιψιός του 68χρονου θύματος και η σύντροφός του, ενώ το Σάββατο κατέθεσε και ο πρώην εργοδότης του 22χρονου στο κατάστημα που εργαζόταν στο Κολωνάκι.

Σε ό,τι αφορά στις απολογίες των κατηγορούμενων, ο ένας τα έριχνε στον άλλο σε μια προσπάθεια να πετάξουν από πάνω τους το μπαλάκι των ευθυνών για το διπλό φονικό της Φοινικούντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφανίστηκε 46χρονη από την Βικτώρια Αττικής – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Σμυλιανή Ελένη, έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει τατουάζ στο εσωτερικό αριστερό της μπράτσο και στον αριστερό καρπό και σκουλαρίκι στη μύτη και στα χείλη
Εξαφάνιση
Data.gov.gr: Η νέα εθνική πύλη ανοικτών δεδομένων φιλοδοξεί να αλλάξει το ψηφιακό αποτύπωμα της χώρας – «Είναι πλούτος, πρέπει να κατανοήσουμε την αξία τους»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου την χαρακτήρισε «πολύ μεγάλη στιγμή», υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη χωρίς ανοικτά δεδομένα»
Δημήτρης Παπαστεργίου