Ελλάδα

Δωδώνης Χρυσόστομος: Αιχμές για «διαδόχους» Ιερωνύμου

Αιχμές Μητροπολίτη Δωδώνης κατά «επίδοξων διαδόχων» του Αρχιεπισκόπου. «Δεν ήταν υποχρεωμένος να ενημέρωσει εκ των προτέρων την Ιεραρχία». «Ο Αρχιεπίσκοπος έπραξε άριστα». Βολές εξαπέλυσε εναντίον της Κυβέρνησης και ειδικά προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο: «Η συμφωνία κάηκε με τις 10.000 προσλήψεις».

Αιχμές κατά Ιεραρχών τους οποίους χαρακτήρισε ως  «επίδοξους διαδόχους» του Αρχιεπισκόπου στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο άφησε,μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος.

«Ο Αρχιεπίσκοπος έπραξε άριστα» υπογράμμισε υπερασπιζόμενος τους χειρισμούς του κ. Ιερωνύμου, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την ξεκάθαρη στήριξή του στον Μακαριώτατο: «Κάποιοι είπαν ότι κουράστηκε, και έτσι βγήκαν την ευκαιρία να μπουν στη μάχη της διαδοχής… Τους εκτιμώ, η φιλοδοξία δεν είναι κακό πράγμα» σημείωσε με νόημα.

Διαβάστε περισσότερα στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ανατριχιαστικό σενάριο για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου - Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του γιου της - Την Τρίτη η απολογία του
Τα στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δεν «κόλλαγαν» με αυτά που έλεγε ο γιος στους αστυνομικούς - Ο ίδιος επέμενε στο σενάριο της φωτιάς από τσιγάρο
Ελένη Παπαδοπούλου: Το ανατριχιαστικό σενάριο για τη δολοφονία της – Την Τρίτη απολογείται ο γιος της