Ελλάδα

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατός της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Της έκλεισαν μύτη και στόμα

Παρόλο που η αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα ακόμα, όλο και πιο πιθανό είναι το σενάριο της δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης διαπίστωσε ότι το νεαρό κορίτσι πέθανε από ασφυξία.

Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι πως ο θάνατος της 17χρονης είναι ασφυκτικός. Πως κάποιος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Και το έκανε με το χέρι του, αφού στο αριστερό μάγουλο του κοριτσιού υπάρχει μια νυχιά. Το άτυχο κορίτσι βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι ο σύντροφος της μητέρας της και η 15χρονη αδερφή της.

Ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε στο δωμάτιό της νεκρό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν ημίγυμνη, με τη φόρμα της κατεβασμένη, με μώλωπες και ίχνη πάλης.

Ο σύντροφός της, με τον οποίο ήταν μαζί 10 μήνες, φέρεται να είχε κλειδιά του διαμερίσματος, αφού συχνά έμενε εκεί. Το ζευγάρι φέρεται, επίσης, να καυγάδιζε πολύ συχνά

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, ο σύντροφος της 17χρονης ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. Η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι στις 16:00 για να πάει για δουλειά. Στις 17:00 το απόγευμα, στη 17χρονη τηλεφώνησε η αδερφή της αλλά εκείνη δεν της απάντησε. Όταν δεν υπήρξε επικοινωνία ούτε και αργότερα, περίπου στις 21:00, η μητέρα ανησύχησε και ζήτησε από τον Σύρο σύντροφό της και τη μικρής της κόρη να πάνε στο διαμέρισμα της Αραχώβης για να δουν τι συμβαίνει. Και τότε βρήκαν νεκρή τη 17χρονη. 

xroni peristeri fb

peristeri roni spiti

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έχει πάρει για κατάθεση τη μητέρα και την αδερφή της 17χρονης καθώς και συγκατοίκους του συντρόφου της, ο οποίος έμενε κοντά στο διαμέρισμα της Αραχώβης με άλλους ομοεθνείς τους και αναζητείται. 

Εκείνος φέρεται να πήγε στο σπίτι του χθες (01.08.2022) το βράδυ, να μάζεψε λίγα πράγματα και να έφυγε. Έκτοτε, κανείς δεν γνωρίζει που είναι. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου, Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βορίζια: «Έστησαν καρτέρι στο παιδί μου και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ», λέει η μητέρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη
Η μητέρα αποκάλυψε πως πέρυσι μέλη της άλλης οικογένειας είχαν μαχαιρώσει τον εγγονό της - «Δεν βάλαμε εμείς τη βόμβα στο σπίτι τους, απαιτώ να φύγουν από το χωριό»
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς
10
Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού για το μακελειό στα Βορίζια: Εκεί κρατούνται συγγενείς του 39χρονου - Δείτε τι βρέθηκε στα κελιά
Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν επικοινωνίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Κατά την επιχείρηση βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο στάλθηκε για ανάλυση
Το μαχαίρι που βρέθηκε από την έφοδο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
28
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho