Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ καρέ το δρομολόγιο των χούλιγκαν μέσα από τις κάμερες

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ καρέ το δρομολόγιο των χούλιγκαν μέσα από τις κάμερες

Νέα στοιχεία που δείχνουν το οργανωμένο σχέδιο των Κροατών χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές. Το βίντεο από τις κάμερες της Αττικής Οδού, είναι αποκαλυπτικό για το πως κινήθηκαν στην τελευταία φάση του σχεδίου τους μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πηγές στο newsit.gr, από τα 25 με 30 οχήματα που εντοπίζονται αρχικά απο την Αστυνομία να κινούνται στην εθνική οδό, τα περισσότερα (περίπου 15-20) μπαίνουν στην Αττική Οδό και η κάμερα τους καταγράφει να εισέρχονται στις 22:05. Τα αυτοκίνητα, κινούνται με σχετικά χαμηλή ταχύτητα και σύμφωνα πάντα με το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού βγαίνουν στην έξοδο Κύμης στις 22:24.

Οι κάμερες, τους καταγράφουν από τη λεωφόρο Κύμης να στρίβουν στη Νερατζιωτίσσης και να σταθμεύουν τα οχήματα έξω από τον σταθμό.

Το επόμενο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές τους καταγράφει περίπου 20 λεπτά αργότερα να ανεβαίνουν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη». Οι κάμερες «πιάνουν» περίπου 100 άτομα με κουκούλες στα πρόσωπα τους και ξύλα στα χέρια να επιβιβάζονται στον συρμό και στις 23:00 να αποβιβάζονται στο σταθμό «Περισσός».

Από εκεί φαίνονται να κατεβαίνουν και η πρώτη επίθεση που κάνουν στους οπαδούς της ΑΕΚ με αυτοσχέδια ρόπαλα, πέτρες και μαχαίρια, είναι στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Κιουταχείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο από τις κάμερες της Αττικής Οδού, όσο και του ΗΣΑΠ, φαίνεται τα περισσότερα αυτοκίνητα των Κροατών, αυτά δηλαδή που μπήκαν στην Αττική οδό να καταλήγουν στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Το ερώτημα είναι τι έγιναν τα υπόλοιπα 5 με 10 οχήματα που συνέχισαν να κινούνται επί της εθνικής οδού και χάθηκαν στην κίνηση. Οι αστυνομικοί με τις μοτοσικλέτες που τους επιτηρούσαν, δεν κατάφεραν να τους ακολουθήσουν και έτσι, δεν είναι ξεκάθαρο πως κινήθηκαν και που κατέληξαν. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις