Ελλάδα

Δολοφονία Κατσούρη: Πειθαρχικές ευθύνες σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ

Πειθαρχικές ευθύνες σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για τη διαχείριση των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη ανακοίνωσε η Αστυνομία, αφού ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ.

Για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με τραγική συνέπεια την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έχουν αποδοθεί πειθαρχικές ευθύνες σε πέντε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς που υπηρετούν στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται χρηματικό πρόστιμο και επίπληξη κατά περίπτωση. Αξίζει να σημειωθεί πως απαλλάχθηκε των ευθυνών του ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Παπαδάκης: Η σπαρακτική ανάρτηση του ανιψιού και συνεργάτη του, Αντώνη – Έζησα περισσότερα χρόνια δίπλα στον θείο μου, παρά με τον πατέρα μου
«Δεν πρόλαβες να απολαύσεις τα εγγόνια σου. Ήσουν όμως πάντα εκεί για όλους», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του
Γιώργος Παπαδάκης