Παρασκευή, 23 Φεβ.
16oC Αθήνα

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Άρχισαν οι συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών Χούλιγκαν για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Άρχισαν οι συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών Χούλιγκαν για τη Νέα Φιλαδέλφεια
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τριήμερες συμπληρωματικές απολογίες δίνουν οι 105 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Κροάτες Χούλιγκαν, για την υπόθεση των επεισοδίων στη Νέας Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη θα απολογούνται συμπληρωματικά οι 105 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Κροάτες Χούλιγκαν, για την υπόθεση των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Συνολικά αυτό το τριήμερο θα απολογηθούν σε τρεις ανακριτές για την υπόθεση 102 Κροάτες, οι δύο Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος.

Οι συμπληρωματικές απολογίες άρχισαν σήμερα με 45 κατηγορούμενους σήμερα να περνάνε το «κατώφλι» των ανακριτών. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα και έχουν προσωποποιηθεί επί μέρους πράξεις που αφορούν το αδίκημα της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι μετήχθησαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τις 21 φυλακές που κρατούνται, επέμειναν στα όσα έχουν υποστηρίξει στις απολογίες του τον περασμένο Αύγουστο ότι δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση με το μαχαίρωμα του Μιχάλη Κατσούρη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας μέχρι και σήμερα να μην έχει προσωποποιηθεί.

Οι κατηγορούμενοι μετά τις συμπληρωματικές απολογίες τους οδηγήθηκαν πίσω στις φυλακές. Αύριο Τρίτη (5/12/23) θα απολογηθούν ακόμα 40 κατηγορούμενοι, ενώ την Τετάρτη (6/12/23) αναμένεται να απολογηθούν οι τελευταίοι 20.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις