Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήξερα αυτό το εξαιρετικό παιδί» λέει ο δήμαρχος Ελευσίνας στο newsit.gr

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήξερα αυτό το εξαιρετικό παιδί» λέει ο δήμαρχος Ελευσίνας στο newsit.gr

«Ο Μιχάλης πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ σπίτι του» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου που είναι και φίλος της οικογένειας που έχασε τόσο ξαφνικά και άδικα τον 29χρονο από την δολοφονική επιδρομή των χούλιγκανς αργά το βράδυ της Δευτέρας (07.08.2023) έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Όλους στην οικογένεια Κατσουρή, τους γνωρίζω πολλά χρόνια. Ο πατέρας του Μιχάλη εργάζεται στον Δήμο μας και είχα την τύχη και τη χαρά να γνωρίσω τον 29χρονο. Εξαίρετος και σοβαρός νέος» είπε μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου και συνέχισε, λέγοντας:

«Ήταν γνωστό ότι λάτρευε την ΑΕΚ, αλλά χωρίς ακρότητες και ιδιαίτερα προβλήματα. Ήταν ένα νέο παιδί που πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του».

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο κ. Οικονόμου, «οι γονείς του 29χρονου είναι συντετριμμένοι και η μητέρα του από όσο γνωρίζω εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό». Εμείς είμαστε κοντά στην οικογένεια, είμαστε προετοιμασμένοι για την κηδεία ώστε να τιμήσουμε τη μνήμη του με σεβασμό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις