Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σε επιφυλακή η αστυνομία για το αποψινό ματς Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ – Φόβοι για νέα επεισόδια

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σε επιφυλακή η αστυνομία για το αποψινό ματς Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ – Φόβοι για νέα επεισόδια

Συναγερμός για νέο κύκλο άγριων επεισοδίων στο πλαίσιο του αποψινού αγώνα Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ έχει σημάνει στις Αρχές της χώρας, ύστερα από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από τη μαχαιριά των Κροατών χούλιγκαν. Η ΕΛΑΣ εντείνει τις συσκέψεις, οι οποίες είναι συνεχείς, βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή και λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης (09.08.23) στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ πραγματοποιείται ακόμη μία ευρεία σύσκεψη, όπου συζητείται το επιχειρησιακό σχέδιο, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα ΠαναθηναϊκούΜαρσέιγ, στη «σκιά» της δολοφονίας του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρές δυνάμεις αναμένεται να αναπτυχθούν γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και περιμετρικά, με περιπολίες που θα φθάνουν μέχρι και το Γαλάτσι. Παράλληλα, ισχυρές δυνάμεις θα βρίσκονται ακόμα και μέσα στους συρμούς του Μετρό, ύστερα από τη «φάλαγγα» των Κροατών χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην ΕΛΑΣ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το να καταφτάσουν κρυφά στη χώρα μεμονωμένα άτομα από τη Μαρσέιγ, να αδελφοποιηθούν με τους οπαδούς της ΑΕΚ και να δημιουργηθούν νέα άγρια επεισόδια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις