Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δολοφονία πρέσβη: Η “μαύρη χήρα” είχε και άλλο συνεργό – Νέες εξελίξεις στην ταυτοποίηση της σορού!

Δολοφονία πρέσβη: Η “μαύρη χήρα” είχε και άλλο συνεργό – Νέες εξελίξεις στην ταυτοποίηση της σορού!

Η υπόθεση της δολοφονίας του έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη από την σύζυγό του και τον εραστή της εξακολουθεί να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ στην Βραζιλία αλλά και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, οι έλληνες αστυνομικοί που βρίσκονται στο Ρίο για να συνδράμουν στις έρευνες απαίτησαν από τους συναδέλφους τους να γίνει επιστημονική έρευνα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το απανθρακωμένο πτώμα στο αυτοκίνητο ανήκει στον 59χρονο Κυριάκο Αμοιρίδη. Αυτό που θα γίνει είναι η σύγκριση του DNA της 95χρονης μητέρας του Κυριάκου Αμοιρίδη που ζει στην Βόρεια Ελλάδα με του γιού της.

Αρχικά είχε αποφασισθεί να γίνει σύγκριση του γενετικού υλικού με DNA από την κόρη που έχει με την γυναίκα που διέταξε την εκτέλεσή του. Ωστόσο, οι αρχές δεν είναι τόσο σίγουρες ότι ο Κυράκος Αμοιρίδης είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Φρανσουάζ Ντε Σόουζα Ολιβέϊρα.

Η Φρανσουάζ, ο εραστής της και ο εξάδερφός του είναι προφυλακισμένοι για ένα μήνα σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου. Όμως η αστυνομία ερευνά και την συμμετοχή άλλου ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να μετέφερε τον εραστή της “μαύρης χήρας” σε ένα βενζινάδικο και στη συνέχεια στο σημείο που έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το πτώμα του πρέσβη μέσα σε αυτό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε