Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες χούλιγκαν περίμεναν σήμα για να επιτεθούν – Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία τους

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες χούλιγκαν περίμεναν σήμα για να επιτεθούν – Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία τους

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας με αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με το νέο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές του μακελειού και η πορεία των χούλιγκαν μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι χούλιγκαν ήταν μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο πάνω από 100 άνδρες, σαν εκπαιδευμένο τάγμα εφόδου, προχωρούν για να σκορπίσουν τον θάνατο. Κάποιοι φορούν κράνος, άλλοι έχουν καπέλα και έχουν ανεβασμένη την κουκούλα της μπλούζα τοπυς και άλλοι καλύπτουν το πρόσωπο με μάσκα.

Αρκετοί όμως, έχουν εντελώς ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και περπατούν χωρίς θόρυβο για να μη γίνουν αντιληπτοί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης και να σκοτώσουν.

Οι Κροάτες περίμεναν σήμα για να επιτεθούν

Όπως αποκάλυψε το Star, ένα λεπτό αργότερα η κάμερα κατέγραψε στο ίδιο σημείο 7 αστυνομικούς με φακούς στα χέρια και μηχανές να ακολουθούν διακριτικά το τάγμα εφόδου. Όμως δεν μπόρεσαν να επέμβουν και να αποτρέψουν τη δολοφονία του Μιχάλη.

Σε άλλο βίντεο που παρουσίασε το Star, φαίνονται οι μαυροντυμένοι άνδρες συγκεντρωμένοι σε οικόπεδο κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Παραμονεύουν σιωπηλοί, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν. Τρία λεπτά παρέμειναν σε αυτό το σημείο πριν δοθεί το σήμα για επίθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατέβηκαν από τον σταθμό του Περισσού. Στα πλάνα φαίνονται να περπατούν μπροστά από περίπτερο της περιοχής.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί πως περνούν ανενόχλητοι, κρατώντας στα χέρια τα όπλα του θανάτου, καδρόνια, σιδηρολοστούς, ρόπαλα ακόμα και αλυσίδες, χωρίς τελικά κανένας να τους αποτρέψει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις