Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δόμνα Μιχαηλίδου για «Κιβωτό του Κόσμου»: Κακώς δεν μίλησαν, όσοι λένε πως γνώριζαν

Δόμνα Μιχαηλίδου για «Κιβωτό του Κόσμου»: Κακώς δεν μίλησαν, όσοι λένε πως γνώριζαν

Στις σοκαριστικές καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου» αναφέρθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαήλιδου σχολίασε τα όσα είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην ίδια εκπομπή, ότι ο ίδιος είχε πληροφορηθεί περιστατικά με κακοποιητικές συμπεριφορές σε παιδιά στην «Κιβωτό του Κόσμου» τις οποίες – όπως είπε – «δεν ήθελα να πιστέψω».

Ο κ. Σούρας τόνισε πως έμαθε και ονόματα από ανθρώπους που γνώριζαν καλά πρόσωπα και καταστάσεις, προσθέτοντας όμως πως αυτά που πληροφορήθηκε είναι ακόμη πιο σκληρά από όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου σχολίασε: «Κακώς δεν μίλησαν νωρίτερα όσοι λένε πως γνώριζαν. Εφόσον γνώριζαν έπρεπε να μιλήσουν», τονίζοντας ότι υπάρχει 24ωρη γραμμή καταγγελιών για περιστατικά παιδικής κακοποίησης.

 

Σημείωσε πως «δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία για την “Κιβωτό του Κόσμου”. Η μόνη καταγγελία που γνωρίζουμε είναι εκείνη που έχει προωθήσει στις Αρχές ο “Συνήγορος του Πολίτη”».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις