Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δόμνα Μιχαηλίδου και Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν για φαγητό με κοριτσάκια από το Χατζηκυριάκειο

Δόμνα Μιχαηλίδου και Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν για φαγητό με κοριτσάκια από το Χατζηκυριάκειο

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν για φαγητό στο Πασαλιμάνι μαζί με εννέα κορίτσια από το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα». Ήταν ένα καλοκαιρινό πάρτι για το τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν τα κορίτσια από το Χατζηκυριάκειο για πίτσα στο Πασαλιμάνι. Μαζί τους συζήτησαν για τα όνειρά τους και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την καθημερινότητά τους.

 

Η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν μια έκπληξη της υφυπουργού, αφού είχε κάνει… την έρευνά της και είχε ανακαλύψει ότι ήταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης των κοριτσιών και ότι ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Γνωστός για τις κοινωνικές του δράσεις και την αγάπη του για τα παιδιά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση της Δόμνας Μιχαηλίδου να βρεθεί στο καλοκαιρινό πάρτι.

Ο ενθουσιασμός της Νάνας, της Ειρήνης, της Νατάσας, της Καλλιόπης, της Μαργαρίτας, της Ελένης, της Λαμπρινής, της Ρεβέκας και της Βιολέτας ήταν πολύ μεγάλος. Μόλις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έφτασε στο τραπέζι τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να τραγουδούν. Η αξέχαστη βραδιά για τα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου έκλεισε με σφιχτές αγκαλιές, φωτογραφίες και μια υπόσχεση να ανανεωθεί άμεσα το ραντεβού τους.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις