Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: «Μου είχε πει πως την απειλούσαν» λέει ο πατέρας της

Δώρα Ζέμπερη

Η Δώρα Ζέμπερη δεχόταν απειλές. Αυτό υποστηρίζει ο πατέρας της άτυχης εφοριακού λίγες ώρες μετά την ανατροπή και τους νέους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της.

Ο Μανώλης Σοροπίδης, ο άνθρωπος που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε την άτυχη Δώρα Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο τον περασμένο Οκτώβριο, σε υπόμνημά του υποστηρίζει τώρα ότι ο φόνος ήταν συμβόλαιο θανάτου και όχι ληστεία.

Υποστηρίζει ότι δυο άτομα, τους οποίους μάλιστα κατονομάζει, του προσέφεραν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό.

«Η Δώρα μου έλεγε ότι την απειλούσαν»

Την εκδοχή που δίνει τώρα ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού φαίνεται να στηρίζει και ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, είπε ότι η κόρη του, του είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν απειλές.

«Μου είχε πει η Δώρα ότι την απειλούσαν για κάποιες υποθέσεις. “Με απειλούν από τη δουλειά” μου είχε πει», ανέφερε ο Κώστας Ζέμπερης. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η κόρη του, του είχε πει χαρακτηριστικά: “δεν έχω (σ.σ. για έλεγχο) περίπτερα και ψιλικατζίδικα)”. Είχε σοβαρές υποθέσεις. Έπρεπε να έχει φύλαξη».

«Της είπα “Δώρα, παραιτήσου. Φύγε στο εξωτερικό και πάρε και τα άλλα παιδιά μαζί σου”. Αλλά η Δώρα αγαπούσε την Ελλάδα και ήθελε να προσφέρει εδώ γιατί είχε λαμπρό μυαλό», συνέχισε ο Κώστας Ζέμπερης.

Η μέρα που έμεινε μόνη η Δώρα Ζέμπερη

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η Δώρα Ζέμπερη συνοδευόταν συνεχώς από τον αδερφό της, Γιάννη. Κάθε μέρα. Εκτός από την ημέρα της δολοφονίας της, όταν εκείνος αρρώστησε και δεν ήταν μαζί της.

«Θα το είχε σκοτώσει πιο νωρίς το κορίτσι. Όταν ο Γιάννης (σ.σ. ο αδερφός της) απολύθηκε από την Κύπρο όπου υπηρετούσε φαντάρος, πήγε κι έκανε πρακτική στην εφορία όπου δούλευε η Δώρα και την πηγαινοέφερνε. Εκείνη την ημέρα αρρώστησε ο Γιάννης. Ήταν η μοναδική μέρα που βρέθηκε μόνη της», κατέληξε.

Δείτε τι είπε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη

https://www.youtube.com/watch?v=MWZMentaoXA&feature=youtu.be

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις