Δώστε στο σπίτι σας την προστασία που του αξίζει

Το ότι το αυτοκίνητό μας πρέπει να είναι πάντα ασφαλισμένο, έχει περάσει πια στο DNA μας. Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί με ανασφάλιστο αμάξι. Δεν είναι μόνο γιατί σκεφτόμαστε το πρόστιμο, αλλά γιατί μέσα στο αυτοκίνητο βάζουμε τη ζωή μας και τη ζωή των δικών μας ανθρώπων. Μήπως στο σπίτι μας δεν κάνουμε το ίδιο;

Στις μέρες του κορονοϊού και της τηλεργασίας, στη ζωή μας ήρθαν τα πάνω κάτω. Γιατί ίσως ποτέ άλλοτε στην ενήλικη ζωή μας δεν είχαμε περάσει τόσο πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι. Άλλος γιατί εργάζεται από το σπίτι, άλλος γιατί κάνει online μαθήματα. Ο παρονομαστής ίδιος: το σπίτι έγινε τα… πάντα. Γραφείο, εστιατόριο, καφετέρια.

Το σπίτι μας είναι από τις πιο σημαντικές σταθερές στη ζωή μας. Είναι το καταφύγιό μας. Ο χώρος που περνάμε τις ώρες της χαλάρωσης, ο χώρος που φτιάξαμε όπως θέλαμε, που αγοράσαμε πράγματα, για να το ομορφύνουν. Και ειδικά το τελευταίο διάστημα περνάμε πολύ χρόνο εκεί. Για εργασία, για εκπαίδευση, για να τακτοποιήσουμε δουλειές (π.χ. πληρωμές) που δεν μπορούσαμε ή προτιμούσαμε να κάνουμε από μακριά.

Στο σπίτι μας είμαστε πιο ελεύθεροι. Είναι το καταφύγιό μας και νιώθουμε ασφαλείς, τόσο εμείς, όσο και οι αγαπημένοι μας.

Το σπίτι μας δεν είναι μόνοι οι τέσσερις τοίχοι. Είναι τα πράγματά μας, το λάπτοπ, η τηλεόραση, τα έπιπλα, οι πίνακες, τα ρούχα, οι συσκευές μας. Αυτά που με κόπο έχουμε αποκτήσει. Το σπίτι «φροντίζει» για την ασφάλειά μας. Μήπως έφτασε ο καιρός να γίνει αυτή η σχέση αμφίδρομη; Να φροντίσουμε κι εμείς για την ασφάλεια του σπιτιού και των περιουσιακών μας στοιχείων που αυτό περιλαμβάνει;

Γιατί να ασφαλίσω το σπίτι μου;

Σκεφτείτε το λίγο: πόσο χαρούμενοι και πιο ήρεμοι θα ήσασταν αν μπορούσατε να έχετε μια ασφάλεια που να καλύπτει μικροζημιές του τύπου βλάβη στο λάπτοπ ή στην τηλεόραση από βραχυκύκλωμα ή  μια ζημιά στην κουζίνα σας ή στον καναπέ σας; Κι αν όλα αυτά θα μπορούσατε να τα αντιμετωπίσετε;

Πόσο λιγότερο άγχος θα είχατε, αν ξέρατε πως μπορείτε να έχετε κάλυψη απώλειας ενοικίου. Αν π.χ. έχετε νοικιάσει κάποιο σπίτι και γίνει κάποια ζημιά και δεν μπορεί να κατοικηθεί από τον ενοικιαστή και φύγει, να ξέρετε ότι θα αποζημιωθείτε για το ποσό που θα χάσετε.

Φανταστείτε και κάτι ακόμα. Ύστερα από μια πολύ πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά ή από υποχρεώσεις με τα παιδιά (αγγλικά, γυμναστική κ.α.) γυρίζετε επιτέλους στο σπίτι. Αλλά λείπει κάτι σημαντικό: τα κλειδιά και δεν μπορείτε να μπείτε στο σπίτι. Αν έχετε ασφάλιση κατοικίας όμως στην Anytime, μπορείτε να έχετε και δωρεάν αντικατάστασης κλειδαριάς.

(Any)time για ασφάλεια σπιτιού

Το σπίτι περιλαμβάνει όλα όσα αγαπάμε. Όλα όσα θέλουμε στη ζωή μας. Γι’ αυτό θα πρέπει να τα προστατεύουμε. Όπως προστατεύουμε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή μας, έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε και το σπίτι μας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Ελλάδα είναι μια χώρα με υψηλή σεισμικότητα. Δεδομένο πρώτο. Δεν είναι όμως μόνο οι σεισμοί. Είναι και οι καιρικές συνθήκες που έχουν πια αλλάξει δραματικά, αν σκεφτούμε τα όσα έγιναν στην Καρδίτσα και στο Νέο Ηράκλειο. Δεδομένο δεύτερο. Για να μην πούμε και για διάφορες άλλες ζημιές που θα μπορούσαν να συμβούν στο σπίτι μας. Μια σωλήνα να χαλάσει, ένα βραχυκύκλωμα να γίνει, μια μικροζημιά να προκύψει ή κάποια κλοπή.

Κι αν; Τι γίνεται αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω; Μπορείτε να προστατευτείτε κι εσείς και το σπίτι σας και τα πράγματά σας. Εύκολα, απλά, οικονομικά. Γιατί το σπίτι σας, το καταφύγιό σας, αξίζει την προστασία σας, στην καλύτερη τιμή.

Κι αν έχετε στεγαστικό δάνειο, γνωρίζετε ότι η ασφάλιση του σπιτιού είναι υποχρεωτική. Το σε ποια εταιρία θα ασφαλίσετε το σπίτι σας, όμως, είναι απόφαση που θα πάρετε εσείς.

Το να ασφαλίσετε το σπίτι σας κοστίζει πολύ λιγότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Με τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime νιώθετε πραγματική ασφάλεια και ηρεμία στο σπίτι σας.

Τα προγράμματα της Anytime, ξεκινούν από 3 ευρώ το μήνα και καλύπτουν το κτίριο, το περιεχόμενο του σπιτιού ή και τα δύο. Είναι κατάλληλα για ενοικιαστές και για ιδιοκτήτες, με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο. Το σίγουρο είναι πως χαρίζουν στο σπίτι σας την προστασία που του αξίζει.

Απ’ όλα τα πακέτα έχει η Anytime

Economic είναι το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σας με το πιο οικονομικό κόστος

Value, είναι το δεύτερο και… κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σας από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και

Premium είναι το τρίτο πρόγραμμα που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για το σπίτι σας, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί, όπως ζημιές ηλεκτρονικών υπολογιστών και σχετικού εξοπλισμού.

Με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime καλύπτεται κάθε απρόβλεπτη και ξαφνική ζημιά ή απώλεια στα ασφαλισμένα αντικείμενα, που οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία.

Το πρόγραμμα που θέλετε μπορεί να γίνει customize, να προσθέσετε δηλαδή τις καλύψεις που επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, είναι προαιρετικές οι καλύψεις του σεισμού και των νερών π.χ. καιρικά φαινόμενα και διαρροή σωληνώσεων. Επίσης, στα προγράμματα Value και Premium προσφέρεται εντελώς δωρεάν η εξαιρετικά χρήσιμη κάλυψη «Αντικατάστασης Κλειδαριάς», καλύπτεστε δηλαδή αν χάσετε τα κλειδιά σας, όπως επίσης και για τα έξοδα που θα προκύψουν, αν χρειαστεί επέμβαση κλειδαρά.

Κι ακόμη κάτι πολύ σημαντικό: η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή, κατανοητή και πολύ σύντομη. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας, έχοντας επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στο ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Και όχι μόνο αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε ασφάλεια ανά μήνα, ανά τρίμηνο, ανά εξάμηνο ή ετήσια. Όσο για την αποζημίωση; Η περιουσία σας ασφαλίζεται στην πραγματική της αξία και σε περίπτωση ζημιάς, θα είναι και πάλι όπως πριν.

Ασφάλεια με λίγα βήματα

Πώς μπορείτε να κάνετε ασφάλεια σπιτιού στην Anytime; Πολύ εύκολα!

Μπαίνετε στο https://www.anytime.gr/home/calculation, συμπληρώνετε τα στοιχεία του σπιτιού σας, επιλέγετε το πρόγραμμα και τις καλύψεις που σας ταιριάζουν και είστε έτοιμοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Lockdown: Σκέψεις για παράταση μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου – “Χαλάρωση μόνο με διψήφιο αριθμό διασωληνωμένων”

Lockdown: Σκέψεις για παράταση μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου – “Χαλάρωση μόνο με διψήφιο αριθμό διασωληνωμένων”

Ποιοι παράγοντες θα κρίνουν την άρση του lockdown και πότε θα συμβεί αυτό. Ερωτηματικό αποτελούν τα σχολεία. Ο αριθμός των νεκρών τις τελευταίες 6 ημέρες ισοδυναμεί με την πτώση ενός αεροσκάφους κάθε μέρα τονίζει ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
Lockdown: Έλεγχοι της αστυνομίας στους οδηγούς σε Βουλιαγμένης και Μεσογείων – Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Lockdown: Έλεγχοι της αστυνομίας στους οδηγούς σε Βουλιαγμένης και Μεσογείων – Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Μποτιλιάρισμα προκλήθηκε λίγο πριν τις εννέα το βράδυ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αλλά και στη Μεσογείων εξαιτίας των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων για τον ... Διαβάστε περισσότερα
Κορονοϊός: 2.102 οι νεκροί συνολικά στην Ελλάδα – Οι Κρεμαστινός, Μητρόπουλος, Σπανός και το υγειονομικό προσωπικό

Κορονοϊός: 2.102 οι νεκροί συνολικά στην Ελλάδα – Οι Κρεμαστινός, Μητρόπουλος, Σπανός και το υγειονομικό προσωπικό

Ο κορονοϊός σαρώνει τη χώρα με χιλιάδες ανθρώπους να δίνουν καθημερινά μάχη στα νοσοκομεία. Ωστόσο, μέχρι τώρα, το τίμημα είναι βαρύ, όχι μόνο για τους ... Διαβάστε περισσότερα
Τι είπε ο Κοντοζαμάνης για τους γιατρούς βουλευτές που δήλωσαν εθελοντές στο ΕΣΥ

Τι είπε ο Κοντοζαμάνης για τους γιατρούς βουλευτές που δήλωσαν εθελοντές στο ΕΣΥ

Το υπουργείο Υγείας σήμερα απέστειλε επιστολή στους βουλευτές που εξέφρασαν την επιθυμία να ενταχθούν στο ΕΣΥ όπου τους ενημερώνει για τις προϋποθέσεις ένταξης τους, ανέφερε ... Διαβάστε περισσότερα
Κεραμέως: Τα παιδιά μας έβαλαν τα γυαλιά στην τήρηση των μέτρων – Τι είπε για το άνοιγμα των σχολείων

Κεραμέως: Τα παιδιά μας έβαλαν τα γυαλιά στην τήρηση των μέτρων – Τι είπε για το άνοιγμα των σχολείων

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες παραμένει το άνοιγμα των σχολείων για την κυβέρνηση και την Επιτροπή των Ειδικών στο πλαίσιο των άρσης του lockdown. Ειδικά στις ... Διαβάστε περισσότερα
Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιoς: Καθησυχαστική η Κοτανίδου για την πορεία της υγείας του

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιoς: Καθησυχαστική η Κοτανίδου για την πορεία της υγείας του

Σε καλή κατάσταση αναφορικά με την υγεία του βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος σύμφωνα με την Αναστασία Κοτανίδου. Η κ. Κοτανίδου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής ... Διαβάστε περισσότερα
Χαρδαλιάς: Ανησυχία για τις «φορτωμένες» περιοχές – Ο κορονοϊός εκμεταλλεύεται κάθε απροσεξία μας

Χαρδαλιάς: Ανησυχία για τις «φορτωμένες» περιοχές – Ο κορονοϊός εκμεταλλεύεται κάθε απροσεξία μας

Το επιδημιολογικό φορτίο κορονοϊού στη χώρα παραμένει υψηλό τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς εστιάζοντας στις περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο ... Διαβάστε περισσότερα
Παπαευαγγέλου με… καλά και κακά μαντάτα για το lockdown! 25.000 ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Παπαευαγγέλου με… καλά και κακά μαντάτα για το lockdown! 25.000 ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Μειώνεται η επιδημιολογική καμπύλη αλλά παραμένει ψηλά το επιδημιολογικό φορτίο. Πώς εξηγεί η Βάνα Παπαευαγγέλου την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού σε πολλές περιοχές παρά το lockdown. Σαφής η προειδοποίηση για τις επόμενες μέρες.