Ελλάδα

Δραπετσώνα: Σε βάθος 32 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που έπεσε με την οδηγό του στον νέο Μώλο

Σε βάθος 32 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που έπεσε με την οδηγό του στον νέο Μώλο στη Δραπετσώνα και έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να ανασύρουν τη γυναίκα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το νερό στον νέο Μώλο στη Δραπετσώνα είναι θολό κάτι το οποίο δυσκολεύει το έργο του λιμενικού και την όλη επιχείρηση. Aυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες ανέλκυσης του από ειδικό συνεργείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν στο εσωτερικό του υπάρχει κάποιος επιβαίνων.  Τα αίτια κάτω από τα οποία η γυναίκα βρέθηκε στον βυθό παραμένουν άγνωστα. Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί ένα κινητό, φάρμακα κι ένας καθρέφτης.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε.

skilos drapetsona

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά 5
Απολύθηκε ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε υπάλληλο για μια θέση στάθμευσης στην Πάρο - «Δεν έχει θέση στην επιχείρησή μου»
«Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν εκφράζει ούτε την επιχείρησή μου ούτε τον κλάδο των οδηγών ταξί, ο οποίος σύσσωμος καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα», ανέφερε ο εργοδότης του
Καρέ από το επεισόδιο στην Πάρο
23