Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δύναμη καλού η P&G: Με πράξεις δίπλα στο ΕΣΥ και όσους έχουν ανάγκη

Δύναμη καλού η P&G: Με πράξεις δίπλα στο ΕΣΥ και όσους έχουν ανάγκη

Ariel, Fairy και Always συνθέτουν τη… δύναμη του καλού της P&G. Και σε καιρούς που πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια, που το ίδιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας ζητά τη στήριξή μας, είναι εκεί για να προσφέρει με πράξεις ουσίας.

Γιατί ξέρουν πως να φροντίσουν εκείνους που έχουν ανάγκη. Το έκαναν πριν ο κορονοϊός έρθει και φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, πριν αλλάξει η καθημερινότητά μας. Θα συνεχίσουν να το κάνουν όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετά. Γιατί, απλά, αυτό ξέρουν καλά να κάνουν: να φροντίζουν τους άλλους.

Άλλωστε P&G μας φροντίζει καθημερινά κι ας μην το… καταλαβαίνουμε πολλές φορές. Μπαίνει στα σπίτια και τις ζωές μας με γνωστά κι αγαπημένα προϊόντα. Το Ariel κρατά τα ρούχα μας καθαρά και μοσχομυριστά. Το Fairy διατηρεί τα πιάτα μας… καθρέφτη καθαριότητας. Και οι Always είναι σύντροφος κάθε γυναίκας.

Και σεβόμενη τον εαυτό και όσους την εμπιστεύονται, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από το κάλεσμα της συστράτευσης. Το κάλεσμα να «βάλουμε όλοι πλάτη» στη μάχη με τον αόρατο εχθρό.

Με «μπροστάρηδες» τα προϊόντα Always, Ariel και Fairy, η P&G φώναξε «παρούσα» στο κάλεσμα για να στηριχθεί το πολύτιμο ΕΣΥ. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη στήριξη της  κοινωνίας μια τέτοια εποχή.

Με δωρεά στο υπουργείο Υγείας, η εταιρία ήταν εκεί για να στηρίξει τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων μας.

Από τη φροντίδα της δεν έλειψαν οι κοινωνικά ευάλωτοι. Εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη την αλληλεγγύη. Εξ’ αρχής δίπλα σε οργανισμούς και φορείς, η P&G κάλυψε ανάγκες όπου υπήρχαν. Με κάθε τρόπο. Με προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας.

Περισσότεροι από 35.000 συνάνθρωποί μας που βρίσκονταν σε ανάγκη, σε πρωτόγνωρες συνθήκες, είδαν την P&G να γίνεται αρωγός τους, στήριγμά τους στη δύσκολη στιγμή τους.

Με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ, η P&G και τα εμβληματικά της προϊόντα, βοηθούν με τρόπο ουσιαστικό και δίνουν «ανάσα» σε ανθρώπους που τώρα, περισσότερο από ποτέ, το έχουν ανάγκη.

View this post on Instagram

Η P&G και τα προϊόντα της Ariel, Fairy & Always στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ενισχύοντας τη μάχη κατά του #COVID19. Με μία συνολική συνεισφορά πάνω από 300.000 χιλιάδες ευρώ, συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας. Φροντίζουμε αυτούς που μας φροντίζουν. Στηρίζουμε τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων που μάχονται κατά του Κορωνοϊού με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την περίθαλψη των συνανθρώπων μας. Φροντίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας. Στηρίζουμε με τα προϊόντα μας προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας περισσότερες από 35.000 οικογένειες, ηλικιωμένους, άστεγους και παιδιά που έχουν ανάγκη από φροντίδα. Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.epithimies.gr/wellness/family-health/article/force-for-good

A post shared by epithimies.gr (@epithimies.gr) on

Καθένας στον… τομέα του

Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι είναι άστεγοι στην Ελλάδα. Και δεν μπορούν να έχουν καθαρά ρούχα. Η P&G θέλησε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Το Αriel, άλλωστε, ως κορυφαία μάρκα στην κατηγορία των απορρυπαντικών στην Ελλάδα, πρεσβεύει ότι η καθαριότητα είναι ουσιώδης ανάγκη κάθε ανθρώπου και άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Γι’ αυτό και στηρίζει έμπρακτα εδώ και 4 χρόνια το έργο της Ithaca, του πρώτου κινητού πλυντηρίου ρούχων για αστέγους. Η Ithaca μαζί με το Ariel, από το 2016, έχουν εξυπηρετήσει 5.500 άστεγους και έχουν πλύνει περισσότερα από 70.000 κιλά ρούχων.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας συνεργάτες όπως το Ariel, το οποίο μας στηρίζει ενεργά από την αρχή της δράσης μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμα σου και είναι δίπλα σου εμπράκτως σε κάθε σου βήμα. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους είναι κοντά μας καθημερινά, καθώς επίσης και στη νέα μας προσπάθεια να υποστηρίξουμε το πολυδύναμο κέντρο αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Μαζί πάντα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα” – Ομάδα Ithaca

Τις δύσκολες μέρες των τελευταίων μηνών, τις μέρες της πανδημίας, το Ariel έκανε και κάτι ακόμα: βρέθηκε ξανά δίπλα σε ανθρώπους με ανάγκη και στήριξε το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων που δημιουργήθηκε ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Πως το στήριξε; Προσέφερε απορρυπαντικά προϊόντα για να καλυφθούν οι ανάγκες πλυσίματος ρούχων των άστεγων, φιλοξενούμενων του κέντρου.

Και φυσικά ένωσε για άλλη μια φορά τις δυνάμεις του με την Ithaca, η οποία προσφέρει τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό ώστε να λειτουργούν καθημερινά οι χώροι πλυντηρίων της δομής.

Και επειδή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα τελειώσει αυτή η πρωτόγνωρη κρίση, οι άνθρωποι πίσω από το Ariel, σε στενή συνεργασία με την ομάδα της Ithaca, είναι και θα παραμείνουν στο πλευρό των άστεγων συνανθρώπων μας και θα συνεχίσουν μέχρι να πετύχουν τον τελικό τους στόχο: κάθε άστεγος να έχει πρόσβαση σε καθαρά ρούχα, ιδίως τώρα που η προσωπική υγιεινή δεν είναι μόνο σημαντικότερη από ποτέ, αλλά είναι ζήτημα ζωής.

Κι αν το Ariel προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο κάνοντας αυτό ξέρει καλύτερα, πλέοντας ρούχα, το Fairy κάνει κάτι αντίστοιχο: πλένει πιάτα. Αφού πρώτα τα γεμίσει με φαγητό για τους μη έχοντες όμως!

Το Fairy ξέρει καλά από μεγάλα τραπέζια. Από τραπέζια γιορτινά, οικογενειακά…Τραπέζια που δεν έγιναν φέτος το Πάσχα στα ελληνικά σπίτια γιατί ο κορονοϊός και τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης απαιτούσαν social distancing.

Μεγάλα τραπέζια μπορεί να μη στρώθηκαν πουθενά, όμως το Fairy φρόντισε να κάνει λίγο πιο γιορτινή την Κυριακή του Πάσχα για τους άστεγους στις Δομές Φιλοξενίας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας ένα παραδοσιακό  πασχαλινό γεύμα, με αρνάκι και πατάτες, κόκκινα αυγά, τσουρέκι και πασχαλινά κουλούρια.

Κι όχι με συνταγή… ό,τι κι ότι αλλά με συνταγή από τον σεφ Γιώργο Τσούλη.  

https://www.instagram.com/p/B_KozkjnrSU/

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις