Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύο νέα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Δύο νέα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στους δρόμους ξαναβγαίνουν οι σύλλογοι και τα κινήματα πολιτών για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, διοργανώνοντας δύο νέα συλλαλητήρια σήμερα το απόγευμα στην πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα.

Διοργανωτές του συλλαλητηρίου στην Αθήνα είναι το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία “Μέγας Αλέξανδρος” και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συλλαλητήριο την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον συνταγματικό σεισμό όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες, για να σταματήσουμε την προδοτική συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ”, αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

Συλλαλητήριο και στη συμπρωτεύουσα

Στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο έχουν προγραμματίσει οι ομάδες “Ελλάς – Hellas” και “ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια”. Μάλιστα έχουν απευθύνει κάλεσμα μέσω του Facebook για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 το απόγευμα στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ακύρωση της συμφωνίας της παραχώρησης του όρου Μακεδονία στα Σκόπια. Δεν εγκαταλείπουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί 1 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. μπροστά από το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ’ όπου θα ξεκινήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου”, αναφέρουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις