Ελλάδα

Δυο σεισμοί 4,5 και 4,6 Ρίχτερ σε θαλάσσια περιοχή στη νότια Κρήτη

Δυο σεισμοί 4,5 και 4,6  Ρίχτερ σημειώθηκαν στη νότια Κρήτη και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή κάτω από τους Καλούς Λιμένες στο Ηράκλειο.

Ο πρώτος σεισμός στην Κρήτη σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης (02/07/2024) και είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων στο Ηράκλειο. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 19,6 χλμ.

Ο δεύτερος σεισμός σημειώθηκε στις 22.34 και πάλι στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων στο Ηράκλειο και είχε μέγεθος 4,6 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 6,8 χλμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρπαξαν 2.000 ευρώ από τουρίστρια που ξέχασε την τσάντα της σε κατάστημα στο Ηράκλειο - Βίντεο από την κλοπή
Όπως φαίνεται σε βίντεο, το ζευγάρι κατεβαίνει στις τουαλέτες του καταστήματος, η γυναίκα βλέπει την τσάντα και την δείχνει στον άντρα που τη συνοδεύει και τελικά αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν.
Κλοπή στο Ηράκλειο
Αλλάζουν οι ράγες του μετρό στις Γραμμές 2 και 3 μετά από 25 χρόνια
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος, και προβλέπεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2026, με την αντικατάσταση 32 χλμ. σιδηροτροχιών στις στάσεις ΣΕΠΟΛΙΑ – ΔΑΦΝΗ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Μετρό Αθήνας 4