Ελλάδα

Δύο τουρκικές παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο

Σε 2 παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησε η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 παραβιάσεις από την Τουρκία έγιναν στην περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Και οι δύο έγιναν από το ίδιο αεροσκάφος, ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας και επιτήρησης τύπου CN-235.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η γνωριμία με την αρχηγό, η βαλίτσα με τα ναρκωτικά και η παγίδα της αστυνομίας – Όλα όσα είπε ο δεύτερος ρασοφόρος και φίλος του ιερέα youtuber
«Ζητώ συγνώμη για την πράξη μου. Ζητώ μία ευκαιρία. Δεν χρησιμοποιούμε κωδικοποιημένες εκφράσεις στις συνομιλίες μας με την αρχηγό, εκτός από τη λέξη "μακαρόνια"»
Ο ιερέας διατηρεί κανάλι στο YouTube