Ελλάδα

ΔΥΠΑ: Ημέρα Καριέρας την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στα Τρίκαλα

Την δέκατη «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα διοργανώνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ananti City Resort (Λόφος Λογγακίου, 42175, Τρίκαλα), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στόχος της «Ημέρας Καριέρας» είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 41 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 400 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων είναι: βιομηχανίες γάλακτος, ποτών, άρτου και τροφίμων γενικά, φαρμάκων και κλωστοϋφαντουργίας, εταιρείες κατασκευής φωτοβολταϊκών, τουρισμού, κατασκευής και εμπορίας επίπλων, παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, πληροφορικής, επεξεργασίας και εμπορίας ξύλου, κατασκευών, ενέργειας και καυσίμων, λιανικού και χονδρικού εμπορίου, εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και παροχής εκπαιδευτικών και λοιπών υπηρεσιών.

Οι ζητούμενες ειδικότητες αφορούν σε εργάτες βιομηχανιών, οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων, ηλεκτρολόγους, κατασκευαστές και πωλητές επίπλων, νοσηλευτές, ακτινολόγους, φυσικοθεραπευτές, πωλητές, διοικητικό προσωπικό, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και των εκπαιδευτικών βαθμίδων, τεχνολόγους τροφίμων, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, τουριστικά επαγγέλματα, αποθηκάριους, προγραμματιστές Η/Υ και γενικά ειδικότητες πληροφορικής, χημικούς, γεωπόνους, φαρμακοποιούς, τεχνικούς οχημάτων, εξυπηρέτησης πελατών γενικά, κ.ά..

Με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην εκδήλωση, η ΔΥΠΑ, σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Τρικάλων, παρέχει δωρεάν μετακίνηση από το κέντρο της πόλης των Τρικάλων προς το ξενοδοχείο Ananti. Συγκεκριμένα, δρομολόγια με επιστροφή – ανά δύο ώρες (δηλαδή στις 10:00, 12:00, 14:00, 16:00).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-trikala.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, οι οποίες υλοποιούνται, με στόχο την άμεση και την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ασφυξία στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Επιβαρυμένη είναι η εικόνα και στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στο κέντρο της πρωτεύουσας, ιδιαίτερα στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Μποτιλιάρισμα
Η κακοκαιρία Kristin χτυπά για 24 ώρες με καταιγίδες Αττική, Ιόνιο και άλλες 6 περιοχές: Νέα επιδείνωση από το Σαββατοκύριακο
Καταιγίδες, βροχές, ισχυροί άνεμοι και χιόνια θα σαρώσουν την χώρα από το Σαββατοκύριακο - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου
Βροχές
Χωρίς ίχνη κακοποίησης το βρέφος που έχασε τη ζωή του στην Καλλιθέα - Η εξήγηση των γονιών του για τη μεταφορά του σε κτηνιατρείο
Στο «Αγία Σοφία», το ιατρικό προσωπικό έδωσε μάχη επί περίπου 40 λεπτά για να το επαναφέρει, ωστόσο, παρά τις εντατικές προσπάθειες ανάνηψης, το βρέφος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή
Καλλιθέα: Χωρίς ίχνη κακοποίησης το βρέφος που έχασε τη ζωή του – Η εξήγηση των γονιών του για τη μεταφορά του σε κτηνιατρείο
«Υπάρχουν παιδιά που δεν ξέρουν ότι χάθηκε η μητέρα τους» – Μαρτυρίες ψυχολόγων για τις οικογένειες των θυμάτων της έκρηξης στη Βιολάντα
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι συγγενείς δεν έχουν βιώσει ακόμη τον μεγάλο πόνο καθώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον χαμό των ανθρώπων τους - Σε άρνηση οι περισσότεροι από αυτούς
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα
Σε πορτοκαλί συναγερμό για την επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους - Βροχές και στην Αττική
Η ΕΜΥ μάλιστα αργά το βράδυ της Τετάρτης (28.01.2026) επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με την πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες νερού να παραμένει
βροχή
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα με χιόνια στα ορεινά – Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου
Βροχή