Ελλάδα

Δυστύχημα στην Κυπαρισσία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος οδηγός νταλίκας με 4 νεκρούς

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος οδηγός νταλίκας για το πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία. Στο δυστύχημα της 26ης Ιουλίου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που, την περασμένη Παρασκευή, προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο 47ο χλμ. της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, στον 39χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης και της απαγόρευσης έκδοσης νέας για οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα. Επίσης, θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως Ηλείας.

troxaio messinia

Ο κατηγορούμενος για το τροχαίο, το οποίο κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά, και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε ακόμα, αρνήθηκε, διά του δικηγόρου του, να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, λόγω τραύματος που φέρει στον σπόνδυλο και αδυναμίας μετακίνησής του στο Δικαστικό Μέγαρο, ο 39χρονος απολογήθηκε στο σπίτι του, στη Ζαχάρω, όπου μετέβησαν νωρίτερα, για τον λόγο αυτό, η εισαγγελέας και η ανακρίτρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τον είδα ξαφνικά μπροστά μου και έκανα ελιγμό» λέει γυναίκα που τράκαρε στην Εγνατία όπου 89χρονος οδηγούσε ανάποδα
Η οδηγός στην προσπάθειά της να αποφύγει τον ηλικιωμένο, προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της στο διαχωριστικό στηθαίο - «Οι ηλικιωμένοι είναι κίνδυνοι θάνατοι» λέει η 50χρονη
89χρονος οδηγός πήγαινε ανάποδα στην Εγνατία
«Η 56χρονη ήταν ατίθαση, τα παιδιά μου έτρεμαν από την έκρηξη» λέει θεία της δασκάλας γιόγκα που ανατίναζε οχήματα
«Είχε κλειστεί δύο φορές στο Δρομοκαΐτειο, υπήρχε ιατρική φροντίδα, της έδινε λεφτά ο πατέρας της και τα έτρωγε» λέει η θεία της 56χρονης που εκδικούνταν φίλους και συγγενείς
Η 56χρονη δασκάλα γιόγκα