Ελλάδα

Δυτική Αττική: Παραμένουν ενισχυμένες οι περιπολίες για την αντιμετώπιση του “πλιάτσικου” στα κατεστραμμένα

Συνεχίζει να διατηρεί τις ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή η ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα "πλιάτσικου" στα κατεστραμμένα σπίτια και καταστήματα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, από τις 16 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί συνολικά στην περιοχή 2.092 αστυνομικοί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

“Συνεχίζεται, για όσο διάστημα απαιτηθεί, η διάθεση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενισχυτικών δυνάμεων στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Χθες (22-11-2017) και σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, διατέθηκαν συνολικά (436) αστυνομικοί, που στελεχώνουν (6) Ο.Π.Κ.Ε., (143) εποχούμενες και πεζές περιπολίες και (12) Ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

Συνολικά, από 16 Νοεμβρίου, έχουν διατεθεί (2.092) αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από την Ευρωκλινική τα φιαλίδια με το αντίδοτο της μιδαζολάμης που χορηγήθηκε στον Μαζωνάκη - Εξετάζεται το ενδεχόμενο κλοπής από υπάλληλο
Βασικό στοιχείο αποτελεί το ότι η αναισθησιολόγος που συνεργαζόταν με τους κατηγορούμενους γιατρούς της Καρνεάδου, εργαζόταν στην Ευρωκλινική
Τα φιαλίδια που κατασχέθηκαν από το ιατρείο στην οδό Καρνεάδου
Basketgate: Το σκεπτικό που έστειλε τον Βαγγέλη Λιόλιο στην φυλακή – «Δεν αρκεί η παραίτησή του, το σύστημα που έχτισε παραμένει όρθιο»
Η Ιωάννα Μάνδρου αποκάλυψε τις δύο κινήσεις του πρώην προέδρου της ΕΟΚ που δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές - Τα πρόσωπα «κλειδιά» που εστιάζουν οι έρευνες
Βαγγέλης Λιόλιος