Ελλάδα

e-ΕΦΚΑ: Αύξηση 30% στον ρυθμό έκδοσης των συντάξεων

H διοίκηση του e-ΕΦΚΑ παρουσιάζει τη 2η και την 3η έκθεση του Πληροφοριακού Συστήματος «ΑΤΛΑΣ», οι οποίες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «αποτυπώνουν τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ρυθμό έκδοσης των συντάξεων, με το πρώτο ενδεκάμηνο να εμφανίζει αύξηση 30,86%, παρότι για μεγάλο χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ λειτουργούσαν με μειωμένο προσωπικό, λόγω της πανδημίας του COVID-19».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

– Τον Οκτώβριο του 2020 αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο αριθμός των αιτημάτων που ολοκληρώθηκαν σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019 (Οκτώβριος 2019: 10.879 ολοκληρωμένες αιτήσεις, Οκτώβριος 2020: 18.881 ολοκληρωμένες αιτήσεις). Συνολικά, στο πρώτο δεκάμηνο, η αύξηση της ολοκλήρωσης των αιτημάτων ανέρχεται σε 29,76%.

– Τον Νοέμβριο του 2020 ο αριθμός των αιτημάτων που ολοκληρώθηκαν σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019 διαμορφώθηκε ως εξής (Νοέμβριος 2019: 11.806 ολοκληρωμένες αιτήσεις, Νοέμβριος 2020: 16.529 ολοκληρωμένες αιτήσεις).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση