Ελλάδα

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί: Έως 14 Ιουνίου οι αιτήσεις

Παιδικοί σταθμοί 2017 ΕΣΠΑ - ΕΕΤΑΑ: Έως τις 14 Ιουνίου ανοιχτή η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης για δωρεάν φιλοξενία βρεφών και παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε εφαρμογή για λίγες ακόμη ημέρες η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τις ωφελούμενες μητέρες για την ένταξη των παιδιών τους στο πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς. Έως τις 14 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, που προβλέπει τη δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και σε ΚΔΑΠ, μέσω αξίας τοποθέτησης (voucher), υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Έως την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά ή με κούριερ τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την επαγγελματική, οικονομική, οικογενειακή κατάσταση μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία (έως ώρα 24:00) οι αιτήσεις δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά, ενώ θα απορρίπτονται και οι εκπρόθεσμες αποστολές δικαιολογητικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φορτηγό παρέσυρε 3 αυτοκίνητα στην υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας: 8 τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά
Η κυκλοφορία άρχισε σταδιακά να αποκαθίσταται, ωστόσο εξακολουθεί να διεξάγεται με δυσκολία, με την Τροχαία να καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών
Πρέβεζα: Φορτηγό παρέσυρε 3 αυτοκίνητα στην υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου – Οκτώ τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά
Ανανεώθηκε πριν 27 λεπτά
6
Πώς η έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική μπορεί να σχετίζεται με την κακοκαιρία Daniel, εξηγεί ο Γκίκας Μαγιορκίνης
Αυτό που εξετάζουμε είναι «ο τυφώνας Daniel το 2023 να μετατόπισε κάποια μολυσμένα πτηνά στην Αττική γιατί τα κουνούπια μολύνονται με τον ιό του Δυτικού Νείλου από πτηνά»
Κουνούπι
Φωτιά στη Χαλκιδική: Το «ευχαριστώ» του προέδρου Ιατρικού Συλλόγου σε εθελοντές και πυροσβέστες – «Ευτυχώς δεν χάθηκε ανθρώπινη ζωή»
«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους άνοιξαν ένα σπίτι, πρόσφεραν νερό, ένα χέρι βοήθειας ή απλώς στάθηκαν δίπλα σε έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή φοβόταν»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του προαστιακού Πάτρας – Άγιος Ανδρέας: Είχε διακοπεί λόγω οχήματος πάνω στις γραμμές
Η Hellenic Train επισημαίνει ότι, εξαιτίας του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις, ενώ δεν αποκλείονται και τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των δρομολογίων έως ότου απομακρυνθεί το όχημα
Προαστιακός Πάτρα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες