Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018: Τα οριστικά αποτελέσματα

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018: Τα οριστικά αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019. Σημαντικά προβλήματα για την είσοδο των ενδιαφερόμενων στην ειδική εφαρμογή.

Με προβλήματα γίνεται η είσοδος στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΕΤΑΑ, τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Ηπείρου (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, αναρτήθηκαν την Κυριακή οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Δείτε αναλυτικά:

Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα
Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Οριστικοί πίνακες δικαιούχων και μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher), ανά νομό και δήμο
Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Οδηγίες, συμβάσεις, έντυπα
[Έντυπα και οδηγίες προς τους ωφελούμενους] [Έντυπα και οδηγίες προς τους φορείς]
Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Στατιστικά στοιχεία για τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΕΤΑΑ αποφάσισε και πρότεινε, στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ρύθμιση προκειμένου να συμπαρασταθεί στις οικογένειες
που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά σε Δυτική και Ανατολική Αττική. Η ρύθμιση προβλέπει την αποδοχή όλων των αιτήσεων των μητέρων που έχουν απορριφθεί από το πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018-2019 επειδή ο φάκελος του ήταν ελλιπής. Αφορά τους Δήμους Μαραθώνα, Ραφήνας – Πικερμίου και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Κινέτας (Δήμος Μεγαρέων) και Αγίων Θεοδώρων (Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας). Το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης αποδέχτηκε την πρόταση, ενώ το κόστος φιλοξενίας αυτών των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα εξασφαλιστεί με χορήγηση επιπλέον πόρων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις