Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Άνοιξε το paidikoi.eetaa.gr για υποβολή αίτησης

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Άνοιξε το paidikoi.eetaa.gr για υποβολή αίτησης

ΕΕΤΑΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Αρχίζει σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Αυγούστου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022.

ΕΕΤΑΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Άνοιξε η ειδική πλατφόρμα paidikoi.eetaa.gr για την υποβολή αίτησης. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων είναι προσβάσιμη και από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία παιδιά/άτομα με αναπηρία, σε αντίστοιχες δομές.

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Οι ενδιαφερόμενες υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ ΑΕ, (www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr), μέχρι και την 3η Αυγούστου 2021 και ώρα 23:59.

Ο συνολικός προϋπολογισμός αποτελεί εξ ολοκλήρου δημόσια δαπάνη και ανέρχεται σε 279 εκατ. ευρώ.

Δείτε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις