Ελλάδα

ΕΦΕΤ – προσοχή: Ανακαλείται κατεψυγμένο τρόφιμο με σαλμονέλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ 45 γρ. ΚΤΨ, αριθμού παρτίδας lot 24/20/50/35071004/0, με ημερομηνία ανάλωσης 12/06/2021 και ημερομηνία παραγωγής / κατάψυξης 12/06/2020, που παράγεται από την εταιρεία «ΦΑΕΘΩΝ Α.Β.Ε.Ε.».

Σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

sutzukaki

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το δικαστικό θρίλερ πίσω από την επιστροφή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στη φυλακή και το αλαλούμ - Πότε μπορεί να αποφυλακιστεί
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η σκηνή, με τον Γιωτόπουλο να βγαίνει από το διαμέρισμά του και ενώ ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικές δυνάμεις αντί να συλλαμβάνεται… να επιβιβάζεται σε ένα ταξί
O Αλέξανδρος Γιωτόπουλος