Ελλάδα

ΕΦΕΤ – Προσοχή: Ανακαλούνται σουβλάκια κοτόπουλο με μπέικον

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. μετά από ελέγχους στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έκανε δειγματοληψία από υποκατάστημα (The Mart) της εταιρείας ΜΑΡΤ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΑΕ στα Ιωάννινα σε κατεψυγμένο παρασκεύασμα από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο, με την εμπορική ονομασία “ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ” με αριθμό Lot 06050 DQ1.2017, ημερομηνία παραγωγής 24/03/2020 και ημερομηνία λήξης 24/03/2021. Το προϊόν, παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Foodmaster ΑΕΒΕ.

Μετά από την εξέταση του δείγματος από το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο δείγμα. 


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
  Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

souvlakiaslmonella

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα με χιόνια στα ορεινά – Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου
Βροχή
«Μάχη» για τη ζωή δίνει πέντε ημερών βρέφος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης
«Το μωρό ταξίδεψε από τη Ρόδο με το αεροσκάφος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο» αναφέρει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
πόδια μωρού