Ελλάδα

ΕΦΕΤ: Προσοχή ανάκληση γνωστού τυριού για σαλμονέλα

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση τυριού ροκφόρ, λόγω πιθανής παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για τυρί ροκφόρ Γαλλικής προέλευσης με εμπορική ονομασία “SOCIETE ROQUEFORT” 100g+25g free, με αριθμό παρτίδας 3177C και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 03.11.2019. Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος μετά τις 18.07.2019 και μέχρι τις 02.08.2019.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος να μην το καταναλώσουν.

tyri

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δηλητηρίαση στο Περιστέρι: Εκτός από ατροπίνη εντοπίστηκε και σκόνη από «μπελαντόνα» στα τρόφιμα του 41χρονου γιατρού
Η μπελαντόνα είναι ένα ιδιαίτερα δηλητηριώδες φυτό, η κατάποσή της μπορεί να προκαλέσει σοβαρή δηλητηρίαση, με συμπτώματα όπως ταχυκαρδία, ξηροστομία, θολή όραση, σύγχυση και παραισθήσεις
Η 41χρονη στο Περιστέρι 10