Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εφετείο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι – Τι λέει ο πατέρας του θύματος

Εφετείο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι – Τι λέει ο πατέρας του θύματος

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί έξω από το Εφετείο με μια ομάδα αγνώστων να επιτίθεται με μαχαίρι σε έναν άνδρα.

Η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό. Σε αυτό διακρίνεται το θύμα που μόλις έχει δεχτεί την επίθεση με μαχαίρι να το πλησιάζουν αστυνομικοί. ‘

Ολα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε σε άλλα δύο άτομα, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο (σ.σ. πιθανόν μαχαίρι) έναν εξ’ αυτών. Στην αρχή μάλιστα δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και λίγα δευτερόλεπτα μετά είδε να αιμορραγεί.

Είπε δεν αισθάνεται καλά καλά, εκεί κοντά ήταν μια γιατρός που με το μαντήλι της του, τύλιξε το πόδι και ήρθε ο πατέρας του όπως φαίνεται και στα πλάνα με ένα λευκό αυτοκίνητο και τον μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Στο Εφετείο Αθηνών επρόκειτο να διεξαχθεί μια δίκη για οπαδική βία, με την οποία το θύμα δεν είχε καμιά σχέση, καθώς ήταν εκεί για μια δική του υπόθεση. Μάλιστα η δίκη για την οπαδική βία δεν εκδικάστηκε και πήρε αναβολή.

Ο άνδρας που τραυμάτισαν είναι γιος πασίγνωστου επιχειρηματία εμπορίας σκαφών και γνωστή στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τον πατέρα του έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά έχει πολύ σοβαρά τραύματα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις