Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Εφιάλτης για 23χρονη στην Ακρόπολη: Ισπανός αυνανιζόταν μπροστά της μέρα μεσημέρι έξω από εκκλησία

Εφιάλτης για 23χρονη στην Ακρόπολη: Ισπανός αυνανιζόταν μπροστά της μέρα μεσημέρι έξω από εκκλησία

Τρόμος στην Ακρόπολη για 23χρονη κοπέλα που ήρθε αντιμέτωπη με 43χρονο Ισπανό που μέρα μεσημέρι αυνανιζόταν έξω από ιερό ναό.

Ο ανώμαλος αλλοδαπός δίχως ιερό και όσιο, εκτόνωνε τις σεξουαλικές του ορμές, ανενόχλητος στην Ακρόπολη, όταν έγινε αντιληπτός από τον φίλο της κοπέλας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και τον κυνήγησε μαζί με διερχόμενους πολίτες, με αποτέλεσμα ο διεστραμμένος Ισπανός να πέσει στα δίχτυα του νόμου.

Το αδιανόητο συμβάν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην καταγραφή του σήματος της ΕΛ.ΑΣ, σημειώθηκε στις 12:54 του Σαββάτου 25.5.24, στα σκαλάκια της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας, επί της οδού Αγίας Μαρίνας στο κέντρο της Αθήνας.

Η 23χρονη, Ελληνίδα γεννηθείσα στην Ολλανδία, βρισκόταν στο σημείο και συνομιλούσε με τον σύντροφό της, όταν ξαφνικά είδε τον 43χρονο αλλοδαπό να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να αυτοικανοποιείται μπροστά της, κοιτάζοντάς τη στα μάτια. 

Αμέσως, έβαλε τις φωνές και ο φίλος της τον κυνήγησε, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Ο Ισπανός ανώμαλος, κάτοικος Μάλτας που όπως διαπιστώθηκε διαμένει προσωρινά στα Εξάρχεια, ακινητοποιήθηκε από τον 21χρονο φίλο της κοπέλας και διερχόμενους πολίτες, λίγα λεπτά αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις