Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εφημερίδες: Τα σημερινά (07/01/2016) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες: Τα σημερινά (07/01/2016) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Πέμπτη 07/01/2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων.

Τις πιέσεις από τους εταίρους και τους δανειστές, με… αποδέκτες τις ποολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης, ώστε να περάσει το Ασφαλιστικό με πλειοψηφία, καταγράφει ο σημερινός Τύπος. Σήμερα, 7 Ιανουαρίου, οι εφημερίδες δημοσιεύουν αναλύσεις σχετικά με την πρόταση Κατρούγκαλου, καθώς και ρεπορτάζ σχετικά με όλες τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Από τον σχολιασμό της επικαιρότητας δεν λείπουν και όσα έγιναν κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων σε διάφορες ποόλεις της χώρας. Δείτε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο οικονομικός Τύπος, στα πρωτοσέλιδά του, ασχολείται με τα θαλασσοδάνεια αλλά και τις φορολογικές επιβαρύνσεις που περιμένουν τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες. Οι αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις που θα κατατεθούν τον Μάρτιο αλλά και οι αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα πρωταγωνιστούν στις σελίδες των οικονομικών εφημερίδων. Δείτε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε