Ελλάδα

Έφοδος σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος σε νησί των Κυκλάδων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έφοδο στο σπίτι διοικητού Αστυνομικού Τμήματος σε νησί των Κυκλάδων πραγματοποίησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ. ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την εισαγγελία και την έρευνα έχει αναλάβει το εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επιχείρηση στο κοσμοπολίτικο νησί πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος της έρευνας έχει να κάνει με κάποιες κλοπές διαβατηρίων που έχουν γίνει πρόσφατα στο κοσμοπολίτικο νησί και κατέληξαν όπως φαίνεται έναντι χρηματικών ποσών σε κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε
«Δημιουργούμε τις δυνατότητες για να μπορεί η πατρίδα μας να παράγει και να μπορεί να εξοπλίζει το Πολεμικό της Ναυτικό με τα πιο εξελιγμένα drones και antidrones συστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή»
Drone 34
Θωρακίζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών – Αποκλειστικά από 2 φυλάκια με μηχανήματα X-rays η είσοδος από τη Δευτέρα 
Η είσοδος της οδού Δέγλερη θα είναι μόνο για δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους, ενώ το φυλάκιο της οδού Λουκάρεως θα είναι ανοιχτό για όλους, αλλά θα δίνεται προτεραιότητα σε δικηγόρους
Πρωτοδικείο 23