Site icon NewsIT
12:44 | 16.07.25

Έφοδος του «ελληνικού FBI» στις φυλακές Κορυδαλλού: 11 συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Τα ευρήματα της Αστυνομίας στις φυλακές Κορυδαλλού

Τα ευρήματα της Αστυνομίας στις φυλακές Κορυδαλλού

Newsit Newsroom

Από τις έρευνες συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια λευκής και ροζ σκόνης και μικροποσότητα πιθανόν κατεργασμένης κάνναβης

«Ντου» σε κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (16.07.2025) από την αστυνομία κατά την οποία συνελήφθησαν 11κρατούμενοι για ναρκωτικά και όπλα.

Η ειδική αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων από έγκλειστους, κατά την οποία διενεργήθηκαν έρευνες σε κελιά.

Από τις έρευνες συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια λευκής και ροζ σκόνης και μικροποσότητα πιθανόν κατεργασμένης κάνναβης (ουσίες που θα εξεταστούν εργαστηριακά), δύο αυτοσχέδια μαχαίρια και κινητό τηλέφωνο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version