Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κυπαρισσία – Η αδελφή της 42χρονης Μόνικας στο newsit: «Θέλω να πληρώσουν όλοι οι ένοχοι»

Έγκλημα στην Κυπαρισσία – Η αδελφή της 42χρονης Μόνικας στο newsit: «Θέλω να πληρώσουν όλοι οι ένοχοι»

Συγκλονίζει η αδερφή της 42χρονης Μόνικας Γκιουζ θύμα του ειδεχθούς εγκλήματος στην Κυπαρισσία. Η Cosma Maria Magdelana ταξίδεψε ειδικά στην Ελλάδα για την κηδεία της αδικοχαμένης αδελφής της και, όπως δηλώνει μέσω της δικηγόρου της, τώρα «θέλει δικαιοσύνη». 

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων σε έναν αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο δολοφόνος της, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε τσιμεντωμένη σε σπίτι στην Κυπαρισσία και πλέον δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την Μόνικα Γκιουζ που τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο. Βασικός ύποπτος για την δολοφονία της είναι ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος αναζητείται. 

Η Cosma Maria Magdelana ταξίδεψε ειδικά στην Ελλάδα για την κηδεία της αδικοχαμένης αδελφής της, έχοντας ως επιθυμία να αποχαιρετήσει το κορίτσι που ζητούσε αγάπη και αντί αυτού εισέπραξε θάνατο. Μέσω της δικηγόρου της Ανθούλας Ανασογλου δηλώνει στο nerwsit.gr: «Από τον Φεβρουάριο του 2021 γίναμε όλοι μάρτυρες ενός απίστευτου θρίλερ με τραγική κατάληξη για την αδελφή μου. Μια βασανισμένη ψυχή που ήξερε μόνο να δίνει αγάπη. Ο ανιψιός μου και μεγάλος γιος της Μόνικα άρχισε να ψάχνει τα ίχνη της μητέρας του και να μην τη βρίσκει. Η ξαδέρφη μου είχε δηλώσει την εξαφάνιση της γλυκιάς μου Μόνικα. Ζούσαμε με την αγωνία, μήνες περιμέναμε το τηλέφωνο της. Και όταν χτύπησε δεν ήτανε για καλό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Τώρα θέλω δικαιοσύνη. Να πληρώσουν όλοι οι ένοχοι».

«Το χρέος μου ως δικηγόρος είναι να ζητήσω το ένταλμα σύλληψης να γίνει διεθνές» αναφέρει σε δήλωσή της, η δικηγόρος της οικογένειας της 42χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου. Και προσθέτει: «Ο άνθρωπος που βασάνισε, σκότωσε και τσιμέντωσε την όμορφη Μόνικα πρέπει να βρεθεί. Δυστυχώς όμως σκοτώνει κάθε μέρα. Πρέπει να λογοδοτήσει για όλα». 

Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις