Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έγκλημα στην Χαλκίδα: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι γίνονταν τέτοια πράγματα» λέει θεία του θύματος

Έγκλημα στην Χαλκίδα: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι γίνονταν τέτοια πράγματα» λέει θεία του θύματος

Ένα 24ωρο μετά το έγκλημα στην Χαλκίδα, δύο οικογένειες που γνωρίζονταν μεταξύ τους, μετρούν τις πληγές τους. Παραμένει υπό κράτηση η 38χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία…

Το έγκλημα στην Χαλκίδα με την δολοφονία του 43χρονου συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Ο άτυχος άντρας δέχτηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου χτυπήματα από τα δύο μαχαίρια που κρατούσε η 38χρονη. Η γυναίκα που όπως αναφέρουν μια σειρά από άτομα που την γνώριζαν είχε εμμονή μαζί του και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Η σύζυγός του θύματος έβλεπε τα πάντα από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Οι φωνές της για βοήθεια δεν έσωσαν τον άντρα της. Στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο, με αστυνομικούς και διασώστες του ΕΚΑΒ, να φτάνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Ήταν όμως αργά για τον 42χρονο.

Στο newsit.gr μιλάει θεία του θύματος που παραμένει σε κατάσταση σοκ. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι γινόντουσαν τέτοια πράγματα. Μου είπαν ότι τον απειλούσε. Τι περνούσε το παιδι… Και τώρα αυτό που έκανε αυτή η γυναίκα αφαίρεσε τη ζωή του ανηψιού μου και ούτε που σκέφτηκε τα παιδιά της. Εμείς δεν ξέραμε κάτι. Ήταν μια χαρά τα παιδιά. Σας είπα όταν έγινε (χθες) ότι δεν ήξερα ποια μπορεί να του ήθελε να κάνει κακό. Ούτε για οικονομικούς λόγους ούτε για κάτι ερωτικό. Που να φανταστώ τι περνούσαν; Και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Όλη η οικογένεια είναι χάλια» αναφέρει.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το έγκλημα, ποια ήταν τα κίνητρα, αλλά και ποια ήταν η ακριβής σχέση του θύματος με την 38χρονη, η οποία ειναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκείνη και ο σύζυγός της γνωρίζονταν με το θύμα και τη γυναίκα του.

«Από το τέλος του 2021 αρχές 2022 το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος ζητώντας να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί. Σίγουρο είναι ένα όμως, ότι δεν υπήρχε σχέση ερωτική μεταξύ θύτη και θύματος», ανέφερε ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Οι καταθέσεις για το έγκλημα στην Χαλκίδα

Η 38χρονη, που κρατείται στην Ασφάλεια Χαλκίδας, φαίνεται χαμένη, με τους αστυνομικούς να μην μπορούν μέχρι στιγμής να επικοινωνήσουν μαζί της. «Έχει ρωτήσει μόνο για τα παιδιά της πως είναι και έχει δει τον σύζυγό της, τίποτα άλλο», είπε ο Θέμης Κονσιλίδης, δικηγόρος που την εκπροσωπεί.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», είπε η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του 43χρονου θύματος και της 38χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας. Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι Αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 38χρονη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις