Ελλάδα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 47χρονη να αναζητεί το σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η 47χρονη να φτάνει στη γειτονιά του ασφαλιστή στο Μοσχάτο το απόγευμα της Κυριακής και να αναζητεί το σπίτι του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr εμφανίζεται η γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία του 50χρονου επενδυτικού σύμβουλου να πλησιάζει ένα κατάστημα κοντά στην οδό Άνδρου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που διέμενε το θύμα μαζί με την οικογένειά του.

Φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και με γρήγορο βηματισμό η 47χρονη που είναι μητέρα τριών παιδιών, κατευθύνεται προς την είσοδο ενός καταστήματος. Εκεί συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον ρωτάει αν γνωρίζει που βρίσκεται μια συγκεκριμένη οδός.

Αφού παίρνει τις πρώτες πληροφορίες απομακρύνεται για λίγα μέτρα, κοντοστέκεται και ζητάει παραπάνω διευκρινήσεις από τον ιδιοκτήτη.

Λίγα λεπτά αργότερα η 47χρονη θα μπει στη διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην πολυκατοικία στην οδό Άνδρου 7 και θα τσακωθεί με τον 50χρονο ο οποίος θα αφήσει την τελευταία του πνοή κρεμασμένος από ένα μονόζυγο.

https://youtu.be/TPZMN9h0I3E

Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Pizza Fan: Διάλογοι επιθεωρητών που μετέφεραν «μαύρα» χρήματα μετά από ελέγχους – «Θέλω το αμάξι να κουβαλήσω λεφτά»
Διάλογοι μεταξύ επιθεωρητών - Ο ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Αντάρας φαίνεται πως γνώριζε την κάθε κίνηση που έκαναν τα μέλη του δικτύου που φέρεται να είχε στήσει
Pizza Fan
Τα σχολεία της Γκράβας ανοίγουν τη Δευτέρα 2/11 με κλειστή τη θέρμανση: Συνεχίζονται οι εργασίες στην παροχή αερίου
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την επιστροφή των μαθητών λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν με την τηλεκπαίδευση και μετά από τις διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια ανήλικων και καθηγητών
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ