Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 47χρονη να αναζητεί το σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 47χρονη να αναζητεί το σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή

Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η 47χρονη να φτάνει στη γειτονιά του ασφαλιστή στο Μοσχάτο το απόγευμα της Κυριακής και να αναζητεί το σπίτι του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr εμφανίζεται η γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία του 50χρονου επενδυτικού σύμβουλου να πλησιάζει ένα κατάστημα κοντά στην οδό Άνδρου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που διέμενε το θύμα μαζί με την οικογένειά του.

Φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και με γρήγορο βηματισμό η 47χρονη που είναι μητέρα τριών παιδιών, κατευθύνεται προς την είσοδο ενός καταστήματος. Εκεί συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον ρωτάει αν γνωρίζει που βρίσκεται μια συγκεκριμένη οδός.

Αφού παίρνει τις πρώτες πληροφορίες απομακρύνεται για λίγα μέτρα, κοντοστέκεται και ζητάει παραπάνω διευκρινήσεις από τον ιδιοκτήτη.

Λίγα λεπτά αργότερα η 47χρονη θα μπει στη διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην πολυκατοικία στην οδό Άνδρου 7 και θα τσακωθεί με τον 50χρονο ο οποίος θα αφήσει την τελευταία του πνοή κρεμασμένος από ένα μονόζυγο.

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις