Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Βίντεο σοκ από το σπίτι του 50χρονου λίγο πριν τον θάνατό του

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Βίντεο σοκ από το σπίτι του 50χρονου λίγο πριν τον θάνατό του

«Θα σε σκοτώσω γιατί και φυλακή να πας δεν θα πάθεις τίποτα», φαίνεται να φωνάζει η 47χρονη στον επενδυτικό ασφαλιστικό σύμβουλο στο βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία και αποτυπώνει τα τελευταία δευτερόλεπτα προτού αφήσει την τελευταία του πνοή στο Μοσχάτο.

Στο οπτικό υλικό της Αστυνομίας αποτυπώνεται ο 50χρονος να βρίσκεται μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του στο Μοσχάτο και η 47χρονη να του έχει περάσει από το λαιμό του το σχοινί με το οποίο είχε αποπειραθεί να τον πνίξει.

Φωνάζει στον ασφαλιστικό σύμβουλο, του ζητάει να της δώσει πίσω τα λεφτά και τον απειλεί ότι σε περίπτωση που δεν της επιστρέψει τις οικονομίες της θα τον σκοτώσει.

Το βίντεο σταματάει κάπου εκεί και δεν έχει καταγράψει τη στιγμή που ο 50χρονος ανεβαίνει πάνω σε μια καρέκλα, περνάει τη ζώνη γύρω από το λαιμό του, με την 47χρονη να σπρώχνει την καρέκλα και να τον οδηγεί στο θάνατο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα είχε πάει στο σπίτι του 50χρονου προκείμενου να ζητήσει να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για να τα επενδύσει, όμως μετά τις απαντήσεις που έλαβε, άρχισε να τσακώνεται μαζί του.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει  μια ζώνη γύρω από το λαιμό του την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο. Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί.

Είχε δεχθεί άγρια επίθεση από πελάτες

Η δράστρια υποστήριξε στους άνδρες της ΕΛΑΣ πως τα χρήματα που είχε δώσει στον 50χρονο έγιναν καπνός. Μάλιστα από ότι φαίνεται ο επενδυτικός σύμβουλος είχε οικονομικές διαφορές και με άλλα άτομα από τα οποία είχε πάρει χρήματα για να τα επενδύσει, όμως όπως τους είχε πει είχαν φύγει  από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Μάλιστα ενέπλεξε και τη σύζυγο του, καθώς όπως τους είπε εκείνη ήταν που πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Όλα συνέβησαν το τελευταίο 10ημέρο, καθώς μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι πελάτες του πληροφορήθηκαν ότι χάθηκαν τα λεφτά τους, ενώ το περασμένο Σάββατο οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι πελάτες του, τον επισκέφτηκαν και τον έδειραν.

Μαρίνος Αλειφέρης

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις