Ελλάδα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Χειριστικό άτομο με πειθώ – Εκβίαζε ηλικιωμένους και τους έπαιρνε χρήματα», λέει συνάδελφος της 47χρονης

Αποκαλυπτική μαρτυρία στο Live News για την 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Συνάδελφος της 47χρονης που είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο την περιγράφει ως χειριστικό άτομο με πειθώ, η οποία αρεσκόταν στο να εκβιάζει τα θύματά της για να τους αποσπάσει χρήματα.

«Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω. Χειριστική, με πειθώ. Είχε το θέμα να βρίσκει ανθρώπους ηλικιωμένους, να είναι μαζί τους και μετά να τους εκβιάζει και να παίρνει χρήματα. Ζητούσε χρήματα μπροστά μου. Ζητούσε χρήματα», δήλωσε.

Ακόμα, αναφέρθηκε σε μία περίπτωση όπου η 47χρονη απαιτούσε από το θύμα της να της δώσει 50.000 ευρώ, απειλώντας τον πως θα αυτοκτονήσει.
«Έχει να κάνει με της νύχτας άτομα, δηλαδή έκανε παρέα. Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα. Ήταν θυμάμαι μία περίπτωση, δεν το ξεχνάω. Αυτός δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Ζούσε με τη μητέρα του και αυτή τον είχε πλησιάσει, είδε ότι έχει χρήματα και απαιτούσε να της δώσει 50.000 ευρώ, διαφορετικά του έλεγε «θα αυτοκτονήσω».

Μου έλεγε «θα τα καταφέρω, είναι η μάνα του από πίσω, αλλά θα την κανονίσω και αυτήν». Έπαιρνε τηλέφωνο εκεί (στη δουλειά) και φώναζε και χτυπιόταν. Έσπαγε, πάθαινε κρίσεις, έβριζε…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ρόδος: Ένοχα δύο άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Πρώην λιμενικός ο ένας
Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν διαπίστωσαν επαφές και χρηματικές δοσοληψίες ανάμεσα στους δύο καταδικασθέντες
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας / Eurokinissi
Συγκλονίζει η Ελληνίδα προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την διαμονή της στο Ιράν: «Η εθνική μπάσκετ γυναικών δεν βγάζει ποτέ το χιτζάμπ»
«Απαγορεύονται άντρες θεατές σε παιχνίδια γυναικών στο Ιράν, οι παίκτριες άφηναν τη μπάλα για να φτιάξουν τη μαντίλα» λέει η Ελένη Καπογιάννη
Ελένη Καπογιάννη