Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Χειριστικό άτομο με πειθώ – Εκβίαζε ηλικιωμένους και τους έπαιρνε χρήματα», λέει συνάδελφος της 47χρονης

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Χειριστικό άτομο με πειθώ – Εκβίαζε ηλικιωμένους και τους έπαιρνε χρήματα», λέει συνάδελφος της 47χρονης

Αποκαλυπτική μαρτυρία στο Live News για την 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Συνάδελφος της 47χρονης που είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο την περιγράφει ως χειριστικό άτομο με πειθώ, η οποία αρεσκόταν στο να εκβιάζει τα θύματά της για να τους αποσπάσει χρήματα.

«Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω. Χειριστική, με πειθώ. Είχε το θέμα να βρίσκει ανθρώπους ηλικιωμένους, να είναι μαζί τους και μετά να τους εκβιάζει και να παίρνει χρήματα. Ζητούσε χρήματα μπροστά μου. Ζητούσε χρήματα», δήλωσε.

Ακόμα, αναφέρθηκε σε μία περίπτωση όπου η 47χρονη απαιτούσε από το θύμα της να της δώσει 50.000 ευρώ, απειλώντας τον πως θα αυτοκτονήσει.
«Έχει να κάνει με της νύχτας άτομα, δηλαδή έκανε παρέα. Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα. Ήταν θυμάμαι μία περίπτωση, δεν το ξεχνάω. Αυτός δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Ζούσε με τη μητέρα του και αυτή τον είχε πλησιάσει, είδε ότι έχει χρήματα και απαιτούσε να της δώσει 50.000 ευρώ, διαφορετικά του έλεγε «θα αυτοκτονήσω».

Μου έλεγε «θα τα καταφέρω, είναι η μάνα του από πίσω, αλλά θα την κανονίσω και αυτήν». Έπαιρνε τηλέφωνο εκεί (στη δουλειά) και φώναζε και χτυπιόταν. Έσπαγε, πάθαινε κρίσεις, έβριζε…».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις