Ελλάδα

Εγκλωβίστηκαν σε παραλία της Κρήτης

Τέσσερις τουρίστριες σχεδόν εξαντλημένες εγκλωβίστηκαν σε παράλια της Κρήτης. Επιχείρηση του λιμενικού για να τις απεγκλωβίσουν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Για καιρό θα θυμούνται τις διακοπές τους στα Χανιά 4 νεαρές κοπέλες από τη Γερμανία, που ευτυχώς γι αυτές είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια τους, καθώς είχαν εγκλωβιστεί εξαντλημένες και χωρίς νερό, σε παραλία στον κόλπο Βρουλιά (νοτιότερα από το Ελαφονήσι), στα Χανιά.
 
Για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκε το λιμεναρχείο Παλαιόχωρας η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το τμήμα ΠΣΕΑ, ομάδες εθελοντών και ομάδες του Ερυθρού Σταυρού. Τις κοπέλες προσέγγισαν , με σκάφος, λόγω του δύσβατου της περιοχής, δύο στελέχη του πληρώματος πλωτού περιπολικού. Τελικά οι 4 Γερμανίδες επιβιβάστηκαν στο σκάφος αρκετά ταλαιπωρημένεες και διψασμένες αλλά ευτυχώς καλά στην υγεία τους.

 

Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν με περιπολικό όχημα στο Α.Τ. της Παλαιοχώρας.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «Προλαμβάνω» ήρθε για να μείνει – Τα SMS για προληπτικούς ελέγχους θα αποστέλλονται κάθε χρόνο στους πολίτες
Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις αφορούν τον καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου, του τραχήλου της μήτρας, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τη νεφρική λειτουργία
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για την ανανέωση της θητείας των τριών ευρωεισαγγελέων για 2 χρόνια
«Η προσφυγή της Γενικής Ευρωπαίας Εισαγγελέα είναι απαράδεκτη, γιατί στην ελληνική νομοθεσία προβλέπεται ότι μόνο οι θιγόμενοι δικαστικοί λειτουργοί μπορούν να προσφεύγουν και όχι άλλος τρίτος, αντί αυτών»
Λάουρα Κοβέσι 15