Ελλάδα

Εγκρίθηκαν 160 εκατομμύρια για το επίδομα παιδιών

Θέμα χρόνου είναι πλέον η πληρωμή του επιδόματος παιδιών για το πρώτο δίμηνο του 2018.

Το επίδομα παιδιών για το πρώτο δίμηνο του 2018 ουσιαστικά έχει εγκριθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί πότε θα γίνει η πληρωμή του στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας υπουργού Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»:

Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Α΄ διμήνου 2018, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έσπασαν τζάμι για να μπουν και πήραν ό,τι βρήκαν, τα διέλυσαν όλα» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέρρηξαν άγνωστοι στη Βάρη
«Ήταν τρεις, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο ήταν πέντε άτομα. Παρακολουθούσαν τη γειτονιά, τους είχαμε πάρει χαμπάρι, μας φαίνονταν περίεργοι»
Διάρρηξη σε τριώροφο σπίτι στη Βάρη