Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εγνατία Οδός: Κλειστή μια λωρίδα την Δευτέρα για 6 ώρες

Εγνατία Οδός: Κλειστή μια λωρίδα την Δευτέρα για 6 ώρες

Κλειστή θα παραμείνει την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 16:00 έως τις 22:00, μία λωρίδα κυκλοφορίας, στην Εγνατία Οδό, λόγω εργασιών της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε».

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η Ενατία Οδός θα κλείσει επειδή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα γίνει ασφαλτόστρωση στην περιοχή του σταθμού «Βενιζέλου» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος του οικοδομικού αριθμού 66. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται από την ελεύθερη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (μία λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη προς τα ανατολικά).

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις