Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Είδη πρώτης ανάγκης από την αστυνομία για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Είδη πρώτης ανάγκης από την αστυνομία για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία
ΑΠΕ ΜΠΕ

Eίδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας συγκέντρωσε η ελληνική αστυνομία. «Θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις, παρέχοντας συνδρομή και βοήθεια σε κάθε πολίτη που βρίσκεται σε ανάγκη», ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Η ελληνική αστυνομία, στο πλαίσιο της εθελοντικής της δράσης, πραγματοποίησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη υγιεινής, κ.ά.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου τα συγκεντρωθέντα είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν από διάφορες υπηρεσίες της Αττικής στη Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομικής Ακαδημίας, που βρίσκονται στην Αμυγδαλέζα.

Παρόντες ήταν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Φωτογραφίες από την ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας:

Όλοι τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ανιδιοτελή προσφορά τους στους δοκιμαζόμενους πολίτες στη Θεσσαλία.

Μάλιστα, επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ανάλογες δράσεις, παρέχοντας συνδρομή και βοήθεια σε κάθε πολίτη που βρίσκεται σε ανάγκη, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη, καθώς και το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπό της.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις