Ελλάδα

Είδη πρώτης ανάγκης στέλνει η Περιφέρεια Αττικής στη Μόρια

Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στη Μόρια, παραδίδοντας 3.000 κουβέρτες, 600 υπνόσακους και 3.000 τεμάχια ειδών προσωπικής υγιεινής στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής “εστιάζει σε ανατροφοδοτούμενες δράσεις για την ανακούφιση εκείνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, σε στιγμές προσωπικής απόγνωσης, ξεριζωμένοι από την πατρίδα τους, και έχοντας χάσει, πολλές φορές, τα ίχνη των οικογενειών τους.

Μια φιλόξενη αγκαλιά στήριξης, αλληλεγγύης και ανακούφισης. Κόντρα στη μονότονη παραφωνία, όσων βλέπουν «λαθραίους ανθρώπους», εκεί όπου η Ελλάδα σηκώνει το βάρος για λογαριασμό ολόκληρης της Ευρώπης”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέος δικαστικός χάρτης: Στον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα στις πρωτόδικες αποφάσεις – Σημαντική μείωση χρόνου
Τι δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου 18μηνου από την εφαρμογή του νέου δικαστικού χάρτη - Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου: Στον 1,5 από 4 χρόνια οι αποφάσεις στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Δικαστική αίθουσα