Ελλάδα

Ειδικοί φρουροί – φαντάσματα: Πήγαν να πάρουν self test και δεν «φαίνονται» πουθενά

Περίπου 80 ειδικοί φρουροί της τελευταίας σειράς, οι οποίοι υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών, δεν έχουν απογραφεί με αποτέλεσμα να είναι δημόσιοι υπάλληλοι – φαντάσματα.

Οι ειδικοί φρουροί αποκάλυψαν το παραπάνω πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες όταν πήγαν να πάρουν από τα φαρμακεία το εβδομαδιαίο self test που δικαιούνται. Εκεί διαπίστωσαν ότι τα ΑΜΚΑ τους δεν ήταν περασμένα στο σύστημα με εκείνα των υπόλοιπων δημοσίων υπαλλήλων, για τους οποίους έχει απελευθερωθεί η συνταγογράφηση ενός self test κάθε εβδομάδα.

Συνδικαλιστές των αρμόδιων οργάνων των ειδικών φρουρών επικοινώνησαν με το υπουργείο Εργασίας και Εσωτερικών, όπου οι αρμόδιες υπηρεσίες τους αναγνώρισαν το πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασαν και την απορία τους πως συνέβη αυτή η παράλειψη. Δεσμεύτηκαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα και οι ειδικοί φρουροί, θα γίνουν πλέον ορατοί από το σύστημα, έτσι ώστε μεταξύ άλλων να μπορούν να πάρουν και τα self test που δικαιούνται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη ΓΑΔΑ οδηγείται ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο - «Έχει ψυχικό υπόβαθρο και χρήζει βοήθειας»
Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας εκτίμησε πως ο 89χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα
6
Καταδίκη 35χρονου stalker μίας 26χρονης στη Θεσσαλονίκη - Είχε φτάσει στο σημείο να μετακομίσει από άλλη πόλη
Παρά τις επανειλημμένες απορρίψεις και τα «μπλοκαρίσματα» σε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές, ζητούσε επίμονα ανταπόκριση εκφράζοντας επιθυμία για σχέση -ακόμη και για γάμο
iStock